Skocz do zawartości

Polak Mistrzem Świata w Wędkarstwie Muchowym

Gabriel Kozdraś

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział, to nowym Mistrzem Świata w Wędkarstwie Muchowym został Polak, Piotr Marchewka z Jasła.

Piotr Wielkie Gratulacje!!!!

http://35thwffcbih2015.com/wp-conten...SESSION-61.pdf

PS.
drużyna 7, zabrakło 4 punktów do pudła ...

http://35thwffcbih2015.com/wp-content/uploads/2015/06/TEAMS-AFTER-SESSION-61.pdf

• Like 13

Ogromnie się cieszę, tym bardziej, że miałem okazję w 2013 r. poznać Pana Piotra brodząc w Sanie i usiłując nieudolnie łowić z równą mu skutecznością (niewykonalne). Poza cennymi radami dot. długiej nimfy obdarował mnie kilkoma "pedałkami". Przesympatyczny gość. Wielkie gratulacje.

• Like 2

Super wiadomości! A możesz wyjaśnić na czym polega punktacja? Bo jakoś trudno mi dojść do tego z czego to wynika :)

Najwazniejsze jest total placings czyli suma wszystkich miejsc zajetych w sektorach, im mniej tym lepiej, gdy najmniej to wygrywasz.

Moj kolega z Bulgari prowadzil przez jakis czas, po przedostatniej turze byl drugi, na koniec cos poszlo nie tak :( 

• Like 1

Najwazniejsze jest total placings czyli suma wszystkich miejsc zajetych w sektorach, im mniej tym lepiej, gdy najmniej to wygrywasz.

Moj kolega z Bulgari prowadzil przez jakis czas, po przedostatniej turze byl drugi, na koniec cos poszlo nie tak :(

Nie zauważyłem ani w klasyfikacji indywidualnej ani drużynowej Bułgarii  :huh:  więc na pewno coś poszło nie tak  ;)  :D

Nie zauważyłem ani w klasyfikacji indywidualnej ani drużynowej Bułgarii  :huh:  więc na pewno coś poszło nie tak  ;)  :D

Startowal indywidualnie, nazywa sie Stanislaw Mankov, dobilo go zero w ostatniej turze, co zreszta mozna sprawdzic. Specjalnie przyjechal na studia do UK by nauczyc sie lowic na jeziorach bo u nich podobnie jak w Polsce kiepsko z takimi lowiskami jak i wiedza. 

• 3 tygodnie później...