Gabriel Kozdraś Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział, to nowym Mistrzem Świata w Wędkarstwie Muchowym został Polak, Piotr Marchewka z Jasła.Piotr Wielkie Gratulacje!!!!http://35thwffcbih2015.com/wp-conten...SESSION-61.pdfPS.drużyna 7, zabrakło 4 punktów do pudła ...http://35thwffcbih2015.com/wp-content/uploads/2015/06/TEAMS-AFTER-SESSION-61.pdf 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Super wiadomości! A możesz wyjaśnić na czym polega punktacja? Bo jakoś trudno mi dojść do tego z czego to wynika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Może tu coś będzie http://35thwffcbih2015.com/rules/Osobiście nie mogę otworzyć zakładki - Competition Rules 2015, ale może Wam się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Ogromnie się cieszę, tym bardziej, że miałem okazję w 2013 r. poznać Pana Piotra brodząc w Sanie i usiłując nieudolnie łowić z równą mu skutecznością (niewykonalne). Poza cennymi radami dot. długiej nimfy obdarował mnie kilkoma "pedałkami". Przesympatyczny gość. Wielkie gratulacje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Super wiadomości! A możesz wyjaśnić na czym polega punktacja? Bo jakoś trudno mi dojść do tego z czego to wynika Najwazniejsze jest total placings czyli suma wszystkich miejsc zajetych w sektorach, im mniej tym lepiej, gdy najmniej to wygrywasz. Moj kolega z Bulgari prowadzil przez jakis czas, po przedostatniej turze byl drugi, na koniec cos poszlo nie tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Najwazniejsze jest total placings czyli suma wszystkich miejsc zajetych w sektorach, im mniej tym lepiej, gdy najmniej to wygrywasz. Moj kolega z Bulgari prowadzil przez jakis czas, po przedostatniej turze byl drugi, na koniec cos poszlo nie tak Nie zauważyłem ani w klasyfikacji indywidualnej ani drużynowej Bułgarii więc na pewno coś poszło nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Nie zauważyłem ani w klasyfikacji indywidualnej ani drużynowej Bułgarii więc na pewno coś poszło nie tak Startowal indywidualnie, nazywa sie Stanislaw Mankov, dobilo go zero w ostatniej turze, co zreszta mozna sprawdzic. Specjalnie przyjechal na studia do UK by nauczyc sie lowic na jeziorach bo u nich podobnie jak w Polsce kiepsko z takimi lowiskami jak i wiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Więc co to za narodowość "INDIV" przy jego nazwisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Więc co to za narodowość "INDIV" przy jego nazwisku? Start indywidualny Ich federacja ma to w d...e, musieli sami oplacic startowe sprzedajac muchy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Piotr oprócz tego, że jest świetnym muszkarzem (najlepszym na świecie), jest też prezesem największego w Jaśle koła wędkarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Mają dobrego trenera, też mistrza świata Marka Walczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi