MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam. Czy ktoś używał buty jak w linku poniżej. Po 1 roku załatwiłem Solognac z Decathlonu. Szukam trepów do ciorania po opaksach (kamienie), coby nie ciekły jak te solognac po 1 sezonie. Producent reklamuje, że całkowicie nieprzemakalne. Sprawa dosyć pilna bo na następny week-end juz coś musze kupić.Prosiłbym o opinie. https://www.militaria.pl/zephyr/buty_zephyr_grom_mid_z006_black_p32163.xml?cat=268 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Nie mam takich butów.Ale powiem Ci szczerze, że po przejrzeniu danych i ceny , to nawet bym zaryzykował. Nawet gdyby wytrzymały rok ( oby na zawsze.... ) , to myślę że warto spróbować. Wiem , nic nie wniosłem ale sam chyba też takie przetestuję. Opis technologiczny brzmi naprawdę zachęcająco a cena kusi.Najlepiej przymierzyć, bo chodzisz po kamieniach i warto żeby trzymało Ci super w kostce a tęgość buta również bywa różna.Powodzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 https://www.militaria.pl/zephyr/buty_zephyr_grom_mid_z006_black_p32163.xml?cat=268Te opinie nie wzbudzają entuzjazmu. Szczególnie pękająca skóra. Stąd krok do przeciekania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Od ponad 20lat chodze tylko w ciuchach kontraktowych , najlepsza jakosc I zywotnosc , polecam Ci buty które am juz 7 lat I sá nadal na chodzie Belleville na vibramie I goretexie , predzej Ci sie znudza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi