Toudinho Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Witam, Mam pewną zagadkę. Chodzi mi o rozmiary haka jigowego do kopyta Mann's 55mm. Na F-M jest podany, że hak w rozmiarze 2/0...tymczasem hak 1/0 Mustad nie pasuje do gumy ( a może się mylę???). Zaufałem główką Mustad, więc jaka będzie idealnie pasować do tego kopytka? Może jednak hak 1/0 będzie odpowiedni. Niech wypowie się ktoś kto dysponuje komplecikiem gumy i główki Mustad o tej wielkości haka. ja niestety posiadam masę gum, zaś główki Mustad w tym rozmiarze nie mogę się dokopać, a pora uzupełnić zapasy na wiosnę więc proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Wez gume i idz do sklepu, przypasuj sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Uwierz mi gdybym miał możliwość, to zrobiłbym to w sklepie, ale niestety nie mam takiej możliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Może ktoś z forum będzie miał możliwość dopasowania w domu, w sklepie. Ja niestety nie pomogę bo nie mam tych gumek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 używam główek mustada i sprawdziłem, do rippera mannsa pasuje hak 1/0, hak 2/0 jest do tej gumki troszkę za długi i będzie prze sztywniał ogonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 gdyby to nie musial byc mustad a np. sazame, to pasuje #1 i #2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Dzięki wielkie za informacje. ja studiowałem katalog, i są tam główki w skali 1:1 i wyszło, że najlepsza będzie główka Mustad Classic24 nr 1, hak 1/0 będzie minimalnie za duży jak na moje oko do kopytka 55mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi