adamek Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Witam. Zastanawiam się nad zakupem tej książki ale chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o niej . Może ktoś z was maił z nią doczynienie lub słyszał coś o samym autorze. Warto kupić? http://www.bookmaster.pl/ksiazka/43194.xhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Luka81 Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 mam, przeczytałem i wiele nowego nie wniosła w moją wiedzę o szczupakach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 @adamek,kup i przeczytaj tą oto książkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Racja Biosteron Nic dodac. Najlepiej przeczytaj ja ...kilkanascie razy i wracaj do niej wielokrotnie. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Sam czytałem ją z 10 razy a wracam do niej codziennie...sami wiecie kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Książka mimo wszystko sporo traktuje o biologii ryby. Ciekawa aczkolwiek myślę, że skoro się zbierze kilka artykułów na j.pl oraz jeszcze kilka na innych stronach internetowych to ma się zdecydowanie większą wiedzę na temat skutecznych metod połowu tejże ryby. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamek Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Dzięki. W takim razie chyba sobie ja odpuszczę. A książkę Pana Marka Szymańskiego już zamawiam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Napisz jeszcze jakiej literatury poszukujesz to może coś doradzimy Czy znasz jakieś języki? Bo o szczupakach jest kilka genialnych książek. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamek Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Szczupak ogólnie mnie interesuje z wędkarskiego punktu widzenia oczywiście łowienie go na sztuczne przynęty przedewszystkim w rzekach. Słyszałem o książce Bertusa Rozemeijera ,,Na Szczupaki,, ale chyba nie jest wydana w Polskim języku a obcych języków nie znam. Chyba mało jest takich Dobrych książek które są przetłumaczone na nasz Polski język. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Fakt - książka Bertusa jest SUPER! Moim zdaniem to chyba jedna z lepszych jakie widziałem o szczupaku. Niestety, co może być przykre dla większości, została wydana w języku niemieckim. Wiem, że były jakieś podejścia do j.angielskiego i nawet polskiego ale ... nie mam informacji czy zostaną wydane w tamtych językach. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamek Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam. W wywiadzie z Markiem Szymańskim przeczytałem ze przybiera się do nowej ksiązki z seri wedkarstwo rzeczne wiecie może czy lub kiedy się ukarze ?? A może już jest w sprzedaży ? Ja nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 jesli nie chodzi o niemal juz kultowa ksiazke ktora wydana byla pare lat temu i jest na prawde biblia rzecznych spinningistow i nie tylko to .... nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamek Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 W Wywiadzie z Markiem Szymańskim http://www.jerkbait.pl/?p=189 Było wspomiane o tej książce i o tym ze jest w planach na przyszłość nowa ksiażka. Od wywiadu mineło juz sporo czasu i pomyślałem ze może coś wiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
adamek
Witam. Zastanawiam się nad zakupem tej książki ale chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o niej . Może ktoś z was maił z nią doczynienie lub słyszał coś o samym autorze. Warto kupić?
http://www.bookmaster.pl/ksiazka/43194.xhtml
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi