pio76 Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Orava...totalna porażka nic nie bierze, pływamy na 6 łódek i nic...ryby coś tam widać ale wogóle nie aktywne. Zamulili jez. karpiem i tyle, nie potrafią zadbać o akwen tylko brać w hu...kasy za licencje, camp stara hora 15 lat temu zatrzymał się w miejscu (domki) nic nie inwestują...kesz, kesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek1987 Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Witam wszystkich. Poszukuje informacji na temat obecnej sytuacji na jeziorze Orava, planujemy w październiku kilkudniowy wypad za sandaczem. Z góry dziękuje za wszelkie informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WHT Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Orientuję się ktoś jak z opłatami na oravie w 2023 roku? Czy jest możliwość wykupienia zezwolenia rocznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 roczne ciężki temat do zdobycia musisz mieć znajomego słowaka żeby ci to załatwił ,dzienna chyba 30 euro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WHT Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 A orientujesz się co konkretnie potrzeba aby zdobyć to roczne zezwolenie? Jakiś meldunek? Słowak jakoś poręczna za nas czy coś w tym rodzaju? Szukam już od dłuższego czasu i nic nie mogę znaleźć na ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Musisz mieć zameldowanie jeśli chcesz wykupić roczną składkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WHT Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Jak już będę zameldowany to muszę zdać jakieś egzaminy lub coś w tym stylu? Jakiego rzędu mogą to być kwoty?PS dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WHT Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Jeżeli jest ktoś na forum, kto posiada zezwolenie roczne na jezioro orava, i udzieli mi kilku informacji to będę bardzo wdzięczny Szukam info. od dłuższego czasu i nic nie mogę znaleźć w tym temacie Podsyłam kontakt konraddrosinski@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio76 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Witam. Czy może ktoś się orientuje ile kosztuję licencja na Oravę...ewentualnie gdzie szukać takich info? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Ogólnie na jeziorze lipa co wyjazd to dramat z rybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryudo Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Hej,Odkopię trochę temat.Może jest na forum jakaś dobra dusza, która zna sytuacje na zbiorniku i wie gdzie zakupić niezbędne składki na wędkowanie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Hej, Odkopię trochę temat.Może jest na forum jakaś dobra dusza, która zna sytuacje na zbiorniku i wie gdzie zakupić niezbędne składki na wędkowanie. Pozdrawiam.Zbu8enik, jak zbiornik, raz się coś.sie uwiesi,a raz nie. Sandacza nie wyjąłem, szczupak, okoń, tak.Sklep wędkarski w miejscowości Namestovo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryudo Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Zbu8enik, jak zbiornik, raz się coś.sie uwiesi,a raz nie. Sandacza nie wyjąłem, szczupak, okoń, tak.Sklep wędkarski w miejscowości Namestovo.Dzięki wielkie!Mam już kierunek, zdradzisz może jeszcze ile € za pozwolenie w 2025. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi