Gadda Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Koledzy! Poczytajcie sobie na jaką WYPRAWĘ szykują sie nasi druhowie z Forum: http://www.pogawedki.wedkarskie.pl/modules.php?name=News& ;amp ;file=article&sid=1197 Połamania, a Ty Kuba bierz jerkówke i nie marudź!!!Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Jerkówka mu się do samolotu nie zmieści. Gumo zaś nie uzywa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 ...jak sie na wybieranie jaj z gniazd wybieral bede to wezme, inaczej nie...Ze o innych wzmiankach nie zmilcze:...dlugi jak poganska wlocznia....na co to Wasc taki dlugi rozen ciagnieszGumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 A, taka mala dlubaninka... Nie jestem maniakiem jerkowania. Ale chetnie spróbowalbym na Ebro, tylko ten rozmiar... Moze warto zatem kupic dwuczesciowego...SRAKSONA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 6 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Kuba! Mogę Ci takiego podarować na ten wyjazd - jako Puchar Przechodni!!! Bardzo jestem ciekaw czy hiszpańskie sumy dadzą się skusić na jerki....Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 mogę Ci pozyczyć Premiera-MuskyPM70HF2 dwuskład, 2,13m, akcja-Fast, moc-Heavy, linka-10-20kg, wyrzut-28,4-113,6g, waga-224g Jakby co to jestem na Chmielnej (przy Warcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 mogę Ci pozyczyć Premiera-MuskyPM70HF2 dwuskład, 2,13m, akcja-Fast, moc-Heavy, linka-10-20kg, wyrzut-28,4-113,6g, waga-224g Jakby co to jestem na Chmielnej (przy Warcie) To pod multiplik? I gdzie na Chmielnej - w samej Warcie czy w Aktynie (tam jest niezly sklep z winami)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 w aktynie, pod multik. Jest link do kijka w innym poście jerkówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Odezwe sie w przyszlym tygodniu - teraz do Ladka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Aha - zapomnialem dodac, ze w sobote/niedziele bedzie nas dodatkowo reprezentowal prawie autochton - czyli Guzu. Bedzie mial wyzej zawieszona poprzeczke, bo obecnie jest stamtad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Tak, Guzu da wam popalić Ma już rozpracowane wszystkie miejscówki A tak na poważniej, to trzymam za was kciuki!Złówcie jakiegoś kabana.Czekam na bieżąco na wszelkie informacje znad Ebro (sms).Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Oj, czekam, czekam. Relacyjnkę proszę na stronę naskrobać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Witam Widze ze zapowiada sie ostro. Nawet nie bylem swiadom tego Jak bedzie to czas pokaze. Mam nadzieje ze w sobote sprobuje jakis lzejszy kaliber uskutecznic. Moze sandacze albo bassy. Bo jak widze nasz rozklad jazdy to ciezko bedzie poplywac tego dnia...za to w niedziele juz z grubej rury Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Połamania oraz powodzenia 4 @ll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Mam informacje z wczorajszego spotkania nad Ebro.Guzu doniósł, że w niedzielę pływali cały dzień za sumem.Na trolling zupełnie nic, zero brań.Podczas spinningowania, @Kuba złowił suma 157 cm. Ryba wzięła na gumę.Oprócz tego @Kuba i @Gumo zaliczyli po jednym sandaczyku, też na gumę. Guzu, niestety bez brań. To dopiero pierwszy dzień, poznawanie miejscówek, szukanie ryb.Podobno bardzo słaba pogoda, jak na hiszpańskie warunki. Czekamy na dalsze informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 To zdjęcie pierwszego suma złowionego przez @Kubę w Rio Ebro.157 cm szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 ładnie :-)Gumo choć se potrzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Witam Relacja z weekendu bedzie rychlo, troche wiecej fotek itd. Ze swiezych spraw: przed kwadrasnem Gumofilc zlapal 115 cm. Pozdrawiam z Barcelony Guzu p.s. SUM Z TROLLINGU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Teraz Marku potrzyma se juz swojego.. mam na mysli suma oczywiscie...hi,hi,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Właśnie 10 minut temu @Gumo wypuścił sumka 225 cm !!! Gratulacje! Sumek wziął na trolling, na skrzyżowaniu rzek Rio Segre i Rio Ebro.Manns 30+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Z ostatniej chwili jeszcze wiadomosc ciepla Gumo- 225 cm. Na mansa 30+ z trola. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Hehehe. Napisaliśmy wiadomośc w tej samej minucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 He he Sebek, to samo źródło informacji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 No ładnie, ładnie. Chyba spodobało mu sie to trzymanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi