Friko Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Kiedy przechodząc obok stoiska z prasą w hipermarkecie zatrzymałem wzrok na okładce Wędkarskiego Świata i przeczytałem Szczupakowe dżerki - przynęty dobre na wiosnę, powiem szczerze, że nie byłem pełen najlepszych przeczuć. Jakież było moje zdziwienie, kiedy po otworzeniu gazety na stronie 66 zobaczyłem - morde Sebastiana ! Strona obok - specjalistyczny kuter dżerkowy z @Karambusem w roli głównej, a pod tym wszystkim podpisany...naczelny jerkbait.pl ! Z ciekawości poszukałem Wiadomości Wędkarskich i... jest. Na stronie 38 również artykuł o jerkach - Przynęty jerkowe, kolejny z cyklu artykułów Sebastiana Dwie gazety, dwa dobre artykuły, chociaż każdy napisany z trochę innego punktu widzenia. Muszę powiedzieć, iż jestem podbudowany, i to z dwóch powodów. Pierwszy powód jest taki, że w majowych numerach dwóch największych krajowych gazet wędkarskich ukazały się specjalistyczne artykuły redaktorów jerkbait.pl. Drugi powód jest taki, iż wiadomo, że nie jest najlepiej pomiędzy WW a WŚ. Bardzo dobrze jednak, iż nie dzieje się to kosztem publikowanego materiału i nie jest dla nikogo problemem, że jeden z redaktorów jerkbaita publikuje w jednym tytule, a drugi z redaktorów w tytule konkurencyjnym. Tyle klasy to się po rodzimym rynku wydawniczym nie spodziewałem, więc to zaskoczenie jest podwójnie miłe. Uważam, iż jest to również, w pewnym sensie, świadectwo niezależności naszego portalu. Oczywiście w celu uczczenia tego wiekopomnego wydarzenia musiałem odstąpić od przyjętej zasady i kupiłem oba numery. Już niedługo polecą (popłyną?) do naszego Ambasadora w wietrznym mieście Reasumując:@Remek,@Seba - gratulacje@WŚ, @WW - gratulacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Friko dziekuje za nominacje jestem pierwszym ambasadorem co nie zna jezyka na swojej placowce Zgadzam sie z Toba ze te dwa artykuly w tych dwoch pismach jednoczesnie to sukces naszego forum . Poglebianie wiedzy teoretycznej i praktycznej polaczonej z szacunkiem do fauny i flory jest glownym celem naszego Forum . To jest przyklad dla mlodych ludzi ktorzy nas czytaja i to jest Przyszlosc Wedkarstwa . Zlow , zrob zdiecie i wypusc , glodnys ..zrob grilla i zjedz jedna , poczuj zapach wody , dymu , choiny i wtedy bedziesz mogl spokojnie zasnac , zasnac jak moj kot Puma ...on ma zawsze czyste sumienie jerry herbu zebaty szczupak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Dziękuję Friko! Generalnie jest coś czego dowiedziałem się pisząc artykuł - opisać swoje myśli w 5000 znakach to wielka sztuka. Tak więc jestem pełen podziwu dla rasowych redaktorów WŚ - Marka Szymańskiego, Jacka Stępnia. Polecam jeszcze inne artykuły w WŚ i WW. W WŚ osobiście podobał mi się artykuł Marka na temat wyboru łodzi. W WW artykuł o głębokim trollingu. Oba periodyki opisują również wspólną wyprawę do Holandii do Jana Eggersa. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 @rognis & @remek - jak juz mówiłem w sobotę GRATULUJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Gratulacje Redaktorzy, Wprawdzie nie zapoznalem sie z trescia 5000 znakow, ale widzialem zajawke na stronie www. Slowa uznania Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 @Friko, dziękuję za zamieszczenie informacji o nowych artykułach. Wszystkim dziękuję za miłe słowa i obiecuję kolejne dobre artykuły.W czerwcowych WW ukarze się coś, co powinno zadowolić rzecznych łowców. Będą też wspaniałe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Czy jest coś w mojowych WW o C&R?!? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi