fedx Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Witam, ktoś był, widział ? Warto ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Poza naszym stanowiskiem, nie ma nic ciekawego A tak poważnie - warto zobaczyć na własne oczy agonię targów wędkarskich w 40-milionowym państwie ps. polecam lśniące motorówki, żaglówki, kutry, kajaki, pontony, skutery.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 A co tu się dziwić,jaki poziom mięsiarstwa wędkarstwa,więc i targi muszą dorównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Znajomy mi pisał że stoiska związane stricte z wędkarstwem można policzyć na palcach jednej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Próba podpięcia się pod WIATR I WODA bardzo nie udana ciśnie się na usta jakie wędkarstwo taka prezentacja.A wizyta na stoisku Lowranca to kompletna porażka,człowiek którego uważałem za guru w tym temacie nie potrafił udzielić podstawowych informacji technicznych. Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Targi Wędkarskie umarły. Z ciekawostek: nawigacja i echosondy, łodzie i silniki. Ale to już bardziej na morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 jedyne info o targach jakie dostałem od kolegi który jechał na nie az z Suwałkszkoda na bilek,mogłem zainwestowac w kebab <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Szkoda słów... Walące tłumy na Targi A w środku... psikusMiedzy innymi można sobie było pooglądać garnki dla teściowej albo kible... Jedno z lepszych stoisk wędkarskich na tych targach. Nasz forumowy kolega Sebastian i jego stoisko Z roku na rok targi wyglądają co raz gorzej. Nie będzie dla mnie żadnym zaskoczeniem gdy targów nie będzie. P.sNajbardziej z tych byłem zainteresowany hostessami PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Szkoda słów... Jedno z lepszych stoisk wędkarskich na tych targach. Nasz forumowy kolega Sebastian i jego stoisko Dlaczego tak sadzisz,że jedno z lepszych stoisk?,co tam było takiego ciekawego i odróżniało się od innych ??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariano Italiano Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Byłem ale to co zobaczyłem to było dosłownie 5 stoisk z tematyki wedkarskiej.Totalna porażka i żenada Szkoda czasu i pieniedzy na bilet.Na szczescie wieczorowe spotkanie Jerkbait zrewanżuje niesmak tej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Szkoda słów... Jedno z lepszych stoisk wędkarskich na tych targach. Nasz forumowy kolega Sebastian i jego stoisko Dlaczego tak sadzisz,że jedno z lepszych stoisk?,co tam było takiego ciekawego i odróżniało się od innych ??. cukierki? nowe smaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Szkoda słów... Jedno z lepszych stoisk wędkarskich na tych targach. Nasz forumowy kolega Sebastian i jego stoisko Dlaczego tak sadzisz,że jedno z lepszych stoisk?,co tam było takiego ciekawego i odróżniało się od innych ??. cukierki? nowe smaki Były cukierki w nowych smakach??!! Kurczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Ładne zdjęcia mieli. Nikt takich cukierków nie miał na tych targach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arturo Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Witam, ktoś był, widział ? Warto ? pozdrawiam Szkoda ze znow sie kilka osob nabrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Logistyk Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Witam,też tradycyjnie odwiedziłem targi, jachciorów i elektroniki zatrzęsienie, niektóre po 600 000 ojros. Aż wierzyć się nie chciało, że nie było firm pokroju Salmo, Jaxon czy Dragon. Może ceny powierzchni odstraszyły?Szkoda, w zeszłym roku na Torwarze było bardziej na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 No cóż .... Nie rozczarowałem się. To były targi wiatr i woda, a nie wędkarskie. Wędkarstwo było tylko kolorową łatką na sztormiaku. Nie zapominajcie, że sprzęt kupuje się w net'cie (chyba na wyrost to powiedziałem), ale na pewno porad i wiedzy na jego temat szuka się na portalach, np. j.pl. Żałowałem tylko, że oferta sprzętu pływającego dla wędkarzy też była minimalistyczna. Czyli, radź człowieku sobie sam! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 superKRYSTEK1 Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Targi w Warszawie - PORAŻKA !!! Targi w Poznaniu - PORAŻKA... PORAŻKA I JESZCZE RAZ PORAŻKA !!! W zeszłym roku lepsze targi były... Stoisk o tematyce wędkarskiej było dużo, można było kije sprawdzić, młynki, przynęty itp. Dziś byłem w Warszawie (mam niedaleko do wawy) i szkoda było jechać. Współczuje tym co przyjechali z różnych rejonów polski. Stracili tylko na paliwo, tak jak moi koledzy z dolnegośląska. Mimo że miałem wejścówke za free to nie była warta tego. Coś czuje że w przyszłym roku nie odbędą sie targi wędkarskie tylko same żeglaskie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Byłem przy narodzinach w Holiday Inn i doprawdy nie sądziłem iż doczekam pogrzebu w EXPO na Prądzyńskiego. Smutne to ... PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Arku, All... Nie ma co się oszukiwać. Taki mamy poziom wędkarstwa i takie targi. Dla garstki internautów i wąskiej grupki zawodników, nie warto robić targów. Dla reszty (czyli kilkuset tysięcy) szklany ruski teleskop, kupionuy na lokalnym bazarze, jest kwintesencją finezyjnego łowienia niedobitków pływających w rodzimych wodach. Jeśli mimo wszystko się mylę, to oferta przeciętnego Kowalskiego mogłaby się kończyć na hi-endowych modelach, rodem z kraju rybogłowych zjadaczy ryżu, do max. 150 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 A ja myślę jednak, że to nie do końca tak.Formuła targów jako takich przestaje mieć jakiekolwiek znaczenie. Wszystko załatwia internet, katalogi a mniej dociekliwym wystarczy to co znajdą na półce (ew. katalogu) w najbliższym sklepie wędkarskim. Co im po targach skoro i tak w sklepie tego nie znajdą - słyszeliśmy wielokrotnie ze dwa lata temu przy różnych stoiskach.Skoro na targach nie pojawia się rzesza wędkarzy, to po co się wystawiać?Kto z nas nie słyszał o nowościach czołowych polskich firm? Skoro tak to po co sprężać się na targi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czaro73 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Hej !Ja po części zgodzę się ze Sławkiem. Formuła targów, moim skromym zdaniem przejadła się i nie tylko w tej branży.Może jeszcze karpiarze są zadowoleni z takich imprez. Pozdr Czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Poniekąd zgodzę się ze Sławkiem, ale nie do końca tak jest.Ludzi (wędkarzy), którzy odwiedzili targi (specjalnie aby zobaczyć dział wędkarski) było całe MNÓSTWO.Niestety wszyscy zawiedli się po całości, bo na targach nie było ani jednego stoiska z kołowrotkami, czy wędkami. O innych rzeczach nie wspomnę...Poza tym, z tego co mi wiadomo, Polscy producenci i wystawcy są podzieleni na różne skłócone grupy/stowarzyszenia i to także jest powodem nie wystawiania się na targach w Warszawie, czy w Poznaniu. Tegoroczne targi wędkarskie w Zabrzu były bardzo duże, z dużą ilością sprzętu wędkarskiego oraz z ogromną liczbą zwiedzających. Podobno są to targi karpiowe, ale byli tam także przedstawiciele wszystkich innych dziedzin wędkarstwa (spinning, casting, mucha). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 A ja myślę że nas totalnie olewają bo wiedzą że innej alternatywy brak a pleps do sklepu i tak przyjdzie. Gdyby było inaczej to i towar w sklepie by inaczej wyglądał.PO drugie mada taka, jak coś komuś idzie to trzeba mu konkurencję zrobić i tak na mojej wsi jeden jakoś prosperował mimo że ceny miał straszne. Więc powstał drugi jakże by inaczej,teraz oboje bidę klepią.A najlepszy jest numer taki że na 25sklepów w mieście 20 jest z butami bo dobrze szły paranoja totalna :cry:Ale wszystkie takie działania mają krótkie nogi bo zmusza ten pleps do zakupów internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 A ................A najlepszy jest numer taki że na 25sklepów w mieście 20 jest z butami bo dobrze szły ............... A ja nie wiem czy masz na myśli Jawor, czy Międzyrzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 O Kurdę tam też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pepe_79 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witam,mi emocje jeszcze nie opadły i wykluję swoją teorie.Moim zdaniem za poziom targów odpowiada tylko i wyłącznie organizator. Nikt inny.Nowości producentów sprzętu jest naprawdę sporo - jak na nasze realia - co wskazuje na fakt, że producenci nie stoją w miejscu i spokojnie każdy mógłby się czymś pochwalićna targach. Trzeba wziąć pod uwagę, że nie każdy wędkarz jeździ Mercedesem i kupujetylko sprzęt z najwyższej półki. Gro polskich wędkarzy szuka dobrego stosunku jakoścido ceny i tu producenci zapewne mają się czym chwalić. W związku z tym nie wierzę, że dany producent nie chciał wystawiać się na targach. Nie rozumiem natomiast dlaczego organizator - mając świadomość, że nie ściągnął producentów/dystrybutorówsprzętu - mimo to chwalił się, że będą to targi sprzętu wędkarskiego. Nie chcę cytować tu tekstureklamującego na stronie organizatora, ale teraz dopiero widać jak ludzie zostali oszukani. Według mnietargi nawet nie powinny tak się nazywać. Jak zwylke to co najważniejsze było napisane malutkimi literkami.Przez dłuższy czas lista wystawców była nieprawdziwa, aż w końcu została zapełniona firmami, którenawet nie mają nic wspólnego ze sprzętem wędkarskim (foodlovers.pl; fun4men.pl; warez.pl). Ale nikomu nie przyszło do głowy żeby na dzień przed targami sprawdzićkażdego z listy wystawców i przekonać się, że coś tu jest nie tak. Oczywiście bez urazy dla wystawców. Jedyny uraz jaki mi pozostał po Targach Sprzętu Wędkarskiego to uraz do organizatora. Pozdrawiam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fedx
Witam,
ktoś był, widział ? Warto ?
pozdrawiam
43 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi