Gofer2005 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Cześć Po woli ten portal zaczyna przypominać wedkuje peel czy jakiś inny Oneto podobnyReklamy zalewają całą stronę, wchodząc z telefonu ciężko w jakąś nie kliknąć.Czy reklamy będą przybywały bez końca? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 "czy reklamy będą przybywały bez końca?"Boguś odpowiedział:https://www.youtube.com/watch?v=JVkQ7Vve8BI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Woytec Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Fajnie, że serwis się rozwija i zaczyna przynosić profity, ale mam nadzieję, że administracja będzie pamiętać, że to my jesteśmy jego siłą napędową i nie przegoni nas nadmiarem reklam Szczególnie takich o menopauzie ... Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Woytec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pleciona Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Fajnie, że serwis się rozwija i zaczyna przynosić profity, ale mam nadzieję, że administracja będzie pamiętać, że to my jesteśmy jego siłą napędową i nie przegoni nas nadmiarem reklam Szczególnie takich o menopauzie ... To głowa do góry i dziękuj opatrzności...U mnie wyświetlają się reklamy min. męskich stringów z Aliexpress. Chcesz się zamienić? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Woytec Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 U mnie wyświetlają się reklamy min. męskich stringów z Aliexpress. Chcesz się zamienić? Haha, nie dziękuję teraz wyświetlają mi się kołowrotki z aledrogo, bo tam zaglądałem i reklama mnie śledzi ... nie pytam czego Ty wcześniej szukałeś 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Melanzyk Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Pleciona bo to jest tak z tym Alliexpres ze system zagląda do Twoich wyszukiwań na chinskim portalu i wyświetla przedmioty pokrewne Nawet nie chce wiedzieć co Ty tam szukasz Pozdro!M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pleciona Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Jakiś silikon czy gumoleum...Z resztą nie pamiętam... W hard PCV też zaglądałem...brrrryyy! Edytowane 22 Czerwca 2015 przez PLECIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Fajnie, że serwis się rozwija i zaczyna przynosić profity, ale mam nadzieję, że administracja będzie pamiętać, że to my jesteśmy jego siłą napędową i nie przegoni nas nadmiarem reklam Szczególnie takich o menopauzie ... Hahaha rewelka, dobrze za mam jakiegos ad blocka i nie widze takich perelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Add Adblock Plus będzie tu pomocny, ja takich "kwiatków" na ekranie monitora nie mam. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Cześć reklam wczoraj wyłączyliśmy. Nie akceptowaliśmy tych wyskakujących. http://www.noadblock.pl/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 nie zauważyliście? hmmmm .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Jak zauważyć coś czego nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SPIDERLING84 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Moje wędkarstwo temu portalowi zawdzięcza tak wiele, że mogę się przedzierać przez gąszcz reklam w nieskończoność! I nie zaklnę ani razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Moje wędkarstwo temu portalowi zawdzięcza tak wiele, że mogę się przedzierać przez gąszcz reklam w nieskończoność! I nie zaklnę ani razu.Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 No OK, zatem dodaję jerkbait.pl do wyjątków i zobaczę czy i jak długa dam radę z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvast Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Na szczęście jest tapatalk. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 No OK, zatem dodaję jerkbait.pl do wyjątków i zobaczę czy i jak długa dam radę z tym żyć No właśnie widać, że nie zauważacie ... WYŁĄCZYLIŚMY reklamy na górze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanuszD Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 No właśnie widać, że nie zauważacie ... WYŁĄCZYLIŚMY reklamy na górze ...Jest jakoś przytulniej Jednak te reklamy na górze były takie chm........ stacjonarne. Ta wyskakująca jakiejś firmy ubezpieczeniowej, ta kobieta - Brrrrrrrrrrrrrr Ona prawie mnie przerażała, dziękuję, że jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanuszD Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Stało się coś strasznego. Od dzisiaj na j.pl i tyko tutaj zaczęły wyskakiwać mi reklamy, otwierają się w nowej karcie. Blokują wszystko, zależnie od przeglądarki otwiera się do kilku kart. O zgrozo niektóre nie dają się wyłączyć Ruch kursorem, klikniecie na okno przeglądarki, klikniecie na każdy nowy dział, wszystko powoduje wyrzucanie nowych okien z reklamami Zainstalowałem AdBlock + , nie ma różnicy, horror trwa Do dzisiaj było wszystko OK Pytanie, czy tylko ja tak mam, czy CCleaner użyty wczoraj mógł to spowodować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebo0707 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Stało się coś strasznego. Od dzisiaj na j.pl i tyko tutaj zaczęły wyskakiwać mi reklamy, otwierają się w nowej karcie. Blokują wszystko, zależnie od przeglądarki otwiera się do kilku kart. O zgrozo niektóre nie dają się wyłączyć Ruch kursorem, klikniecie na okno przeglądarki, klikniecie na każdy nowy dział, wszystko powoduje wyrzucanie nowych okien z reklamami Zainstalowałem AdBlock + , nie ma różnicy, horror trwa Do dzisiaj było wszystko OK Pytanie, czy tylko ja tak mam, czy CCleaner użyty wczoraj mógł to spowodować? Coś u Ciebie musi być nie tak. Jakiś trojan czy inne dziadostwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (...) Pytanie, czy tylko ja tak mam, czy CCleaner użyty wczoraj mógł to spowodować?Wraz z "czyścicielem" uruchomiłeś sobie śmiecia, który za powyżej opisane nagromadzenie niechcianych reklam odpowiada. Przywróć system z przed awarii (jeśli masz taką możliwość), może pomóc. Pozamykaj wszystkie rozszerzenia w przeglądarkach. przeskanuj komp darmowym Kaspersky Internet Security (darmowy jest tylko przez miesiąc. Jeśli nie pomoże, czeka Cię prawdopodobnie reinstalacja systemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Sprawdź najpierw w panelu sterowania programy jakie masz zainstalowane, zobacz co się ostatnie zainstalowało i to odinstaluj.Często wraz z porządnymi programami wgrywa się taki śmieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebalos.77 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Miałem to dziadostwo,samo się odpala i niczym no prawie niczym nie idzie usunąć,spróbuj tego Malwarebytes Anti-Malware 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanuszD Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Dzięki za tak szybką reakcję Będę próbował zgodnie z radami, chwilowo przesiadłem się na kompa Córki, jednak długo ten luksus nie będzie mi dany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanuszD Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Sebalos, on 05 Nov 2015 - 19:42, said: Miałem to dziadostwo,samo się odpala i niczym no prawie niczym nie idzie usunąć,spróbuj tego Malwarebytes Anti-Malware Jeszcze raz wszystkim dzięki, szczególnie Tobie Seba. Uruchomiłem zgodnie z Twoją radą i wydaje się, że pomogło 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebalos.77 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Spoko,mnie też to forumowy kolega podrzucił i mam spokój.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gofer2005
Cześć
Po woli ten portal zaczyna przypominać wedkuje peel czy jakiś inny Oneto podobny
Reklamy zalewają całą stronę, wchodząc z telefonu ciężko w jakąś nie kliknąć.
Czy reklamy będą przybywały bez końca?
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi