Gofer2005 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Cześć Po woli ten portal zaczyna przypominać wedkuje peel czy jakiś inny Oneto podobnyReklamy zalewają całą stronę, wchodząc z telefonu ciężko w jakąś nie kliknąć.Czy reklamy będą przybywały bez końca? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 to będąc przy reklamach polecam Ghostery, oprócz reklam blokuje śledzące aplikacje, działa jako "add on" dla kilku przeglądarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanuszD Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Sebalos, on 05 Nov 2015 - 19:42, said: Miałem to dziadostwo,samo się odpala i niczym no prawie niczym nie idzie usunąć,spróbuj tego Malwarebytes Anti-Malware JanuszD, on 05 Nov 2015 - 21:18, said:Jeszcze raz wszystkim dzięki, szczególnie Tobie Seba. Uruchomiłem zgodnie z Twoją radą i wydaje się, że pomogło Dobrych wieści ciąg dalszy Mało tego, że działa normalnie. Od dłuższego czasu lapek się mocno grzał, sam tego nie ogarniam więc oddałem na czyszczenie. Podejrzewałem, że może coś go "podtruwa" więc prosiłem o sprawdzenie, jednak poprawy nie było Seba po kuracji według twoich zaleceń komputer przestał ziać ogniem wyzdrowiał Jeszcze raz dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebalos.77 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Prawdopodobnie został mocno odciążony i spadła mu gorączka Życzę miłego klikania na jerkbait.pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gofer2005
Cześć
Po woli ten portal zaczyna przypominać wedkuje peel czy jakiś inny Oneto podobny
Reklamy zalewają całą stronę, wchodząc z telefonu ciężko w jakąś nie kliknąć.
Czy reklamy będą przybywały bez końca?
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi