dragond500 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam, wlasnie doleciala do mnie stella ale mam problem z zmiana korby na prawa reke wyglada jakby gwint byl nieco za duzy czy potrzeba dokupic ten czpien ? Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam, wlasnie doleciala do mnie stella ale mam problem z zmiana korby na prawa reke wyglada jakby gwint byl nieco za duzy czy potrzeba dokupic ten czpien ? Prosze o pomoc. Trzpien do wymiany na ten do prawej reki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Wlasnie znalazlem info ale dzieki bardzo. @Guzu masz moze taki w kolekcji do odpsrzedania? I jaka jestes srednia cena za tak owy aby nie przeplacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Nie posiadam takich elementow w mojej kolekcji Wg Shimano to jakies 1000 JPY.Czyli pewnie ze 40 pln plus wysylka listem z plat.jp http://www.plat.co.jp/shop/catalog/partsorder/language/en/products_id/322/07-STELLA-4000.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Pisz do Mafisto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Napisalem ale 2 miesiace oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Z Plata przesyłka będzie u Ciebie w ciągu tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigart Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Mam pytanie Czy to ma być do tego kołowrotka ?Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi