meme174 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam !uzywa ktoś revo i orry w wersjach spinigowych ? Moze ktoś by mogł o nich cos powiedzieć ? szukam czegos w rozmiarze 3000-4000 w rozmiarówce shimano. W necie inforacji jak na lekarstwo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Przerobiłem Abu orra sx30 i s20.Nie polecam gówno totalne,przez swój nawoj broda poganie brodę, szumi to bardzo głośno smarowanie nie pomogło. Kiepski hamulec a w wersji "S" nagminnie zamykający się kabłąk. Z DALEKA OD TEGO CHIŃSKIEGO BADZIEWIA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Moim zdanie są to mocne konstrukcie o charakterystycznym wyglądzie i nie każdemu podejdą. Ze swoim nie miałem żadnych problemów technicznych. Jednak sprzedałem bo do shimano to jednak było mu daleko nawet do takiego techniuma, a miałem inshore 4000. Moim zdaniem młynek dobry do feedera.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi