vojtas Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam mysle nad kupnem nowego kija pod bolki,zastanawiam się nad paroma modelami Guide Select długości 2,75,Pomijając modele THRILL i COBRA bo to są trociówki,może ktoś z forumowiczów miał lub ma doczynienia z wyżej wymienionymi modelami i dokładnie mi coś doradzi,dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalifka Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Dwa lata używam GS Tigera 2,75 do 35g na sandacze z przylowem suma.Tutaj masz moj krótki artykuł jednego z moich wypadów.http://www.firmadragon.pl/czytelnia/wasze-historie-i-testy/2027-guide-select-tiger-na-sandaczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz88 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Dwa lata używam GS Tigera 2,75 do 35g na sandacze z przylowem suma.Tutaj masz moj krótki artykuł jednego z moich wypadów.http://www.firmadragon.pl/czytelnia/wasze-historie-i-testy/2027-guide-select-tiger-na-sandaczach super opis, tylko koledze chodzi o bolenia, a nie o sandacza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gimmick Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Moim zdaniem może być trochę za sztywny. GS-y to szybkie kije bardziej przeznaczone pod orkę. W tej kasie lepszy może być Team Dragon Long Range 275 do 28g, kupiłem go jako uniwersał i na razie innej wędki nie szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnluki Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Witam mysle nad kupnem nowego kija pod bolki,zastanawiam się nad paroma modelami Guide Select długości 2,75,Pomijając modele THRILL i COBRA bo to są trociówki,może ktoś z forumowiczów miał lub ma doczynienia z wyżej wymienionymi modelami i dokładnie mi coś doradzi,dziękuje i pozdrawiam Wojtku, obejrzyj spinning GS Viper c.w. 4-18 g dł. 2,75 m. Nie znam twojego stylu łowienia boleni, niemniej jest duża szansa, że ten spinn przypadnie ci do gustu. Proszę pamiętać, że Guide Select posiadają duży zapas mocy. Jeśli będziesz w ok. Bydgoszczy, to wpadnij do siedziby Dragona; chętnie udostępnię ci do obejrzenia wszystkie wędziska, jakie mamy w ofercie. W takiej sytuacji wybór wędziska pod swoje łowisko jest łatwiejszy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Wojtku, obejrzyj spinning GS Viper c.w. 4-18 g dł. 2,75 m. Nie znam twojego stylu łowienia boleni, niemniej jest duża szansa, że ten spinn przypadnie ci do gustu. Proszę pamiętać, że Guide Select posiadają duży zapas mocy. Jeśli będziesz w ok. Bydgoszczy, to wpadnij do siedziby Dragona; chętnie udostępnię ci do obejrzenia wszystkie wędziska, jakie mamy w ofercie. W takiej sytuacji wybór wędziska pod swoje łowisko jest łatwiejszy. pozdrawiamwitam,łowie na rzekach Warta i Odra i na zaporówkach,moje wobki nie przekraczają 14g,na bolki używam tylko żyłek 0,20mm,najlepiej jak bym kija obejrzał osobiście i nim pomachał,obecnie używam Dragona MIlenium super fast 2,70 5-25 powiedz mi jaka bedzie różnica między nimi,wiem jakie są GSy ale krótrze bo mam Mutanta 1,98 na sandacze i jestem z niego zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi