Skocz do zawartości

Dragon Guide Select (2,75) na bolenie

vojtas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mysle nad kupnem nowego kija pod bolki,zastanawiam się nad paroma modelami Guide Select długości 2,75,Pomijając modele THRILL i COBRA bo to są trociówki,może ktoś z forumowiczów miał lub ma doczynienia z wyżej wymienionymi modelami i dokładnie mi coś doradzi,dziękuje i pozdrawiam

Dwa lata używam GS Tigera 2,75 do 35g na sandacze z przylowem suma.

Tutaj masz moj krótki artykuł jednego z moich wypadów.

http://www.firmadragon.pl/czytelnia/wasze-historie-i-testy/2027-guide-select-tiger-na-sandaczach

super opis, tylko koledze chodzi o bolenia, a nie o sandacza

• Like 2

Witam mysle nad kupnem nowego kija pod bolki,zastanawiam się nad paroma modelami Guide Select długości 2,75,Pomijając modele THRILL i COBRA bo to są trociówki,może ktoś z forumowiczów miał lub ma doczynienia z wyżej wymienionymi modelami i dokładnie mi coś doradzi,dziękuje i pozdrawiam

Wojtku, obejrzyj spinning GS Viper c.w. 4-18 g dł. 2,75 m. Nie znam twojego stylu łowienia boleni, niemniej jest duża szansa, że ten spinn przypadnie ci do gustu. Proszę pamiętać, że Guide Select posiadają duży zapas mocy.

Jeśli będziesz w ok. Bydgoszczy, to wpadnij do siedziby Dragona; chętnie udostępnię ci do obejrzenia wszystkie wędziska, jakie mamy w ofercie. W takiej sytuacji wybór wędziska pod swoje łowisko jest łatwiejszy.

pozdrawiam

Wojtku, obejrzyj spinning GS Viper c.w. 4-18 g dł. 2,75 m. Nie znam twojego stylu łowienia boleni, niemniej jest duża szansa, że ten spinn przypadnie ci do gustu. Proszę pamiętać, że Guide Select posiadają duży zapas mocy.

Jeśli będziesz w ok. Bydgoszczy, to wpadnij do siedziby Dragona; chętnie udostępnię ci do obejrzenia wszystkie wędziska, jakie mamy w ofercie. W takiej sytuacji wybór wędziska pod swoje łowisko jest łatwiejszy.

pozdrawiam

witam,łowie na rzekach Warta i Odra i na zaporówkach,moje wobki nie przekraczają 14g,na bolki używam tylko żyłek 0,20mm,najlepiej jak bym kija obejrzał osobiście i nim pomachał,obecnie używam Dragona MIlenium super fast 2,70 5-25 powiedz mi jaka bedzie różnica między nimi,wiem jakie są GSy ale krótrze bo mam Mutanta 1,98 na sandacze i jestem z niego zadowolony