thug Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Chodzi mi o slip w innym miejscu, nie należącym do nikogo. ps. po samych szynach kolejowych nie przejedziesz, spora część tego mostku jest z drewna, spróchniałego drewna, ale to tak półżartem było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Chodzi mi o slip w innym miejscu, nie należącym do nikogo.Niestety nie znam takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Kolego masz kilka możliwości na slipowanie:1. Jak jedziesz drogą na Star Dadaj II to mijasz po prawej bramę na ośrodek i jedziesz lewo skos - około kilometra. Tam jest taka pseudo plaża i z boku często się wodujemy - woda jednak tam płytka2. Na Star Dadaj II nie biorą kasy za slipowanie - nigdy nie robili problemów przynajmniej do tej pory. Brama nawet jak zamknięta, to jednak nie na klucz - sam otworzysz wjazd na ośrodek.3. Bardzo fajny slip jest w Rukławkach, koło hotelu Słoneczny Brzeg - betonowy z końcówką z blachy ryflowanej. Jest za friko, jedynie hotel prosi o odstawienie auta na parking (50 metrów wcześniej) Slip ma zakaz ruchu, ale wędkarzy nie gonią. Innych nie znam, bo te trzy mi w zupełności zawsze starczały Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez Dano-G 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Dadaj.Okoni pod mostem nie znalazłemTo akurat nikogo nie powinno dziwić bo jak tylko pojawiła się informacji na ich temat na forum, okonie zostały wyłowione i zberetowane;-) Magia internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Więcej wiary w ludzi :-) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 To akurat nikogo nie powinno dziwić bo jak tylko pojawiła się informacji na ich temat na forum, okonie zostały wyłowione i zberetowane;-) Magia internetu. Więcej wiary w ludzi :-) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu TapatalkaJa bym raczej powiedział, więcej wiary w okonie Ostatniego dnia mojego tam pobytu je wypatrzyłem, kompletnie nic sobie nie robiły z przynęt spiningowych. Może to i lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ja bym raczej powiedział, więcej wiary w okonie Ostatniego dnia mojego tam pobytu je wypatrzyłem, kompletnie nic sobie nie robiły z przynęt spiningowych. Może to i lepiej BRAWO OKONIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Planuję w lecie jechać na tydzień z żoną, 2-letnią córką i parą znajomych na Mazury. Doradźcie proszę gdzie warto wynająć kwaterę ? Gdzie jest względnie tanio, są jakieś ryby w jeziorze/rzece (łowienie tylko z brzegu <spławik lub spinning>, łódka nie wchodzi w grę), gdzie są lasy, cisza i spokój ? Edytowane 22 Stycznia 2018 przez Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Np. tu: jerkbait.pl-mazury-mazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonymous Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Polecam Dziewiszewo. Niedrogo, cisza spokój no i sporo fajnych okolic do zwiedzania, a po drugiej stronie ulicy prywatne jezioro (można sobie naprawde fajnie połowić) tego samego pana u którego wynajmuje się kwatery. Jezioro niestety dostępne tylko z łodzi, ale właściciel je udostepnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Dziewiszewo z brzegu? Słabo to widzę. To już lepiej będzie na Wersmini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik.kdp Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam, Poszukuję urokliwej miejscówki (może być domek, agrosturystyka itd.), który można wynająć nad ciekawym łowiskiem. Region: pomorskie, warmińsko-mazurskie, kujawsko-pomorskie (najlepiej Kaszuby lub gdzieś pomiędzy Trójmiastem, Grudziądzem i Ełkiem).Ilość osób – na 6 dorosłych + 4 dzieciTermin – I połowa lipca Dodam, że z całego tego grona tylko ja łowię . Będę wdzięczny, jeśli możecie polecić jakieś miejsce (w tym wątku lub na priv). Pozdrawiam,Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Jezioro Bledzewo kolo sierpca, rezerwowac najlepiej teraz bo potem ciezko o domki, ryb wszelkiej masci wbrod i dla spiningistow, karpiazy, i niedzielnych wedkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Na ryby z rodziną to i ja coś polecę .http://www.bagnaumanka.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dominik to ma być jezioro czy super staw. Bo jeśli staw to http://www.karasiowo.pl/ . Tam możesz fajowo połowić bo to no kil, polecam bo tam czasem łowię. Masz tam ciszę i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Witam. Czy ktos z kolegow moze jeszcze polecic cos oprocz ww ofert w watku na wypoczynek i wedkowanie glownie za okoniem i sandaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Witam. Zna ktoś może jakiś fajny ośrodek z domkami nad jakimś konkretnym jeziorem nie dalej niż 50-70 km od Bałtyku???Chodzi konkretnie o wakacje z rodzinką z możliwością popływania za okoniem , szczupakiem czy sandaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Zerknij na to :http://radewrosnowo.pl/ Pozdrawiam:Adam K. Wysłane z SG N8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 A zna może ktoś ośrodek Wajk nad jeziorem Drawskim ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Na urlop do Augustowa mego rodzinnego miasta. A do tego. Ścisły zakaz połowów sieciowych zaczyna obowiązywać na jeziorach Necko i Rospuda. Przez ostatni rok było to ograniczenie umowne, które często nie było egzekwowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Panowie może ktoś zna jakieś fajne namiary na domki nad jeziorem Narie , miejscowość Kretowiny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz! Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 WitamPojawił się pomysł spędzenia letniego urlopu z dziećmi na Mazurach. Tylko patrzę na ten ogrom krainy i nic nie wiem.Dlatego wybrałem rejon Puszczy Rominckiej.Jest dobre miejsce do odpoczynku z dala od tłumów turystów, głośnychknajp i dyskotek ??AAA, urlop nie wędkarski.Druga możliwa lokalizacja to Goniądz i okolice.Z góry dziękuję za sprawdzone propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Witam wszystkich. Planuje wypad we wrześniu na parę dni - padło na Mazury. Celuje w nieduże jezioro linowo - szczupakowo, gdzie mógłbym wynająć domek, łódkę z silnikiem elektrycznym, no i nazbierać prawdziwków. Raczej z dala od większych miejscowości - spokój i cisza, ktoś może coś polecić? Spinning, głównie szczupak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 czesc Mateusz zobacz priv pzdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 12 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Nie warto by połączyć te wątki?http://jerkbait.pl/topic/2220-mazury-mazury/page-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi