Rheinangler Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 O,- i tak zrobię,- dziękuję bardzo Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Takie pytanko czy może robił ktoś rękojeść z uchwytem SWS (taka chińska kopia uchwytu Andrew's Fishing) chiałem go wykożystać do następnego projektu. http://tackle24.de/index.php?a=6564〈=eng Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Takie pytanko czy może robił ktoś rękojeść z uchwytem SWS (taka chińska kopia uchwytu Andrew's Fishing) chiałem go wykożystać do następnego projektu. http://tackle24.de/index.php?a=6564〈=eng Gdzies widzialem wedki na forum z tym uchwytem, hmmm... tylko gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 widzę, że Megabassa też skopiowali http://tackle24.de/index.php?a=6558〈=eng Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Tu kompletny katalog Sea-Guide wiele produktów z niego Tackle24.de sygnuje swoimi nazwami. http://sea-guide.com/catalog/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Inne rozwiązania uchwytów i rekojeści wędek spinningowych. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Super Wojtek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ooo mój Hardy nie powiem, wygodnie się go trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Co to jest za uchwyt? Masz może zdjęcia "drugiej strony"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Fuji IPS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Inne rozwiązania uchwytów i rekojeści wędek spinningowych. Wymiatają. Kozaki. Fajnie, że jeden nie pokazuje piankowych rękojeści. Wojtek klasa sama w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Takie pytanko czy może robił ktoś rękojeść z uchwytem SWS (taka chińska kopia uchwytu Andrew's Fishing) chiałem go wykożystać do następnego projektu. http://tackle24.de/index.php?a=6564〈=engJakiś czas temu przy większych zakupach kupiłem dwie sztuki.Spodziewałem się jakości odpowiedniej do ceny, i tak jest. Do uchwytów Andrew's Fishing pod względem jakości nie powinno się ich porównywać....Ale się tym nie przejmuję bo dla mnie to jedynie "baza" do modyfikacji przy budowie następnych kijków. Jeszcze nie zdołałem się za to zabrać bo muchówki cały czas się kręcą...tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Fuji IPSNajlepsza opcja na zimne dni i marznące dłonie. Dla mnie najlepszy uchwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jakiś czas temu przy większych zakupach kupiłem dwie sztuki.Spodziewałem się jakości odpowiedniej do ceny, i tak jest. Do uchwytów Andrew's Fishing pod względem jakości nie powinno się ich porównywać....Ale się tym nie przejmuję bo dla mnie to jedynie "baza" do modyfikacji przy budowie następnych kijków. Jeszcze nie zdołałem się za to zabrać bo muchówki cały czas się kręcą...tomaszek11Czyli co...jest aż taka przepaść ''jakościowa'' między tymi dwoma uchwytami?Bo ja myślałem,że po pierwsze uchwyt ma być komfortowy dla użytkownika,dopiero na drugim miejscu ma ładnie wyglądać.Tego SWS już mam zamontowanego w kijku i jakiś jakościowych niedoróbek się nie dopatrzyłem,natomiast w innym temacie jest dyskusja na temat uchwytu Andrew's Fishing i ma on pewne wady o których piszą użytkownicy,a których ja w o połowie tańszej ''podróbce'' się nie dopatrzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Wymiatają. Kozaki. Fajnie, że jeden nie pokazuje piankowych rękojeści. Wojtek klasa sama w sobie.Z pianki również mogą powstać bardzo ciekawe rękojeści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Z pianki również mogą powstać bardzo ciekawe rękojeści. Mogą, ale to już profanacja. Korek ma klasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Mogą, ale to już profanacja. Korek ma klasę.A mnie inspirują właśnie dolniki z pianki i uważam że z linka poniżej też maja klasę, http://rybolov39.ru/forum/topic/50-rodbilding-sborka-i-peredelka-udilisch/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 A mnie inspirują właśnie dolniki z pianki i uważam że z linka poniżej też maja klasę, http://rybolov39.ru/forum/topic/50-rodbilding-sborka-i-peredelka-udilisch/ Każdy ma swoje "wędki z klasą" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Jeśli ktoś "składa" z komponentów wędki to i nawet korek Top Flor nie uczyni z jego pracy "wędki z klasą" Z kolei jednak ktoś kto ma "pomysł" na swoją robotę to i z czarnej pianki zrobi dzieło sztuki.Szkoda że takich niewielu mamy w kraju. Większość nauczyła się co najwyżej wiązać i lakierować omotki i tak już od wielu lat robi jedno i to samo, sto wędek i w zasadzie każda podobna jedynie co je różni to rodzaj blanku i kolor omotki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Zgadzam się z Tobą @Andru77, weź jednak pod uwagę iż mamy bardzo konserwatywne społeczeństwo i większość nie przełknie rewolucji na wędce. A jak to się mówi - klijenttt nasz Pan Sam zresztą preferuję stonowane i klasyczne rozwiązania co by nie było Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Bander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Jeśli ktoś "składa" z komponentów wędki to i nawet korek Top Flor nie uczyni z jego pracy "wędki z klasą" Z kolei jednak ktoś kto ma "pomysł" na swoją robotę to i z czarnej pianki zrobi dzieło sztuki.Szkoda że takich niewielu mamy w kraju. Większość nauczyła się co najwyżej wiązać i lakierować omotki i tak już od wielu lat robi jedno i to samo, sto wędek i w zasadzie każda podobna jedynie co je różni to rodzaj blanku i kolor omotki.Gdyby to jeszcze w większości umieli położyć estetycznie omotki czy też lakier. Ale i z tym jest kiepsko. A jak publicznie skrytykujesz to wielka obraza.Generalnie to wielkie RB na DPSie na naszym rynku. Kilku fachowców pierwszej klasy i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 O zgrozo ... i to za ile $ ... zgrozo ....http://www.arcticsilvershop.com/#!titanium-rods/co9a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) może nie do końca dolnik, ale fajnie wygląda połączenie VSS z KN od TVS Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez bazyloss 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 A ja mam pytanie odnośnie uchwytu skss. Wygodne to to? Nie miałem jakoś sposobności do potrzymania wędki z takim uchwytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) A ja mam pytanie odnośnie uchwytu skss. Wygodne to to? Nie miałem jakoś sposobności do potrzymania wędki z takim uchwytem.Przy moim sposobie trzymania wędki tj., stopka kołowrotka między ostatnim a serdecznym palcem, bardzo niewygodne. Oczywiście skss bez insertu mam na myśli. Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez Lars 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi