Artech Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Ja trzymam między środkowym a serdecznym. Co byłoby najwygodniejszego do takiego uchwytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Przy moim sposobie trzymania wędki tj., stopka kołowrotka między ostatnim a serdecznym palcem, bardzo niewygodne. Oczywiście skss bez insertu mam na myśli. u mnie to samo Ja trzymam między środkowym a serdecznym. Co byłoby najwygodniejszego do takiego uchwytu? właśnie taki chwyt Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 A ja mam pytanie odnośnie uchwytu skss. Wygodne to to? Nie miałem jakoś sposobności do potrzymania wędki z takim uchwytem.Artech, dla mnie fatalne, nie mam pojęcia czym sie ludzie zachwycają. Tym sie nie da łowić dłużej niż 15 min. Przepraszam urażonych, to subiektywna opinia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 A mnie inspirują właśnie dolniki z pianki i uważam że z linka poniżej też maja klasę, http://rybolov39.ru/forum/topic/50-rodbilding-sborka-i-peredelka-udilisch/ :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ugięcie typu "snake" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Widziałem to już wcześniej . Czego to ludzie nie wymyślą , idealna wędka na latające ryby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 To nie jest ugiecie tylko rzut. Prawie z kazda wedka mozna cos takiego zrobic.Zreszta ktos ostatnio filmik wstawial jak to wyglada w zwolnionym tempie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Przeglądając japońskie strony natknąłem się na 2 ciekawe, aczkolwiek różne przykłady:1. Według mnie bardzo interesujące połączenie tradycji z nowoczesnością, patrząc nie tylko na sam dolnik ale na całą wędkę. 2. Prosty w formie japan style 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dolnik wędziska z uchwytem Andrew's Fishing. Jak dla mnie wzór ergonomii. Po kilku latach intensywnego używania uchwyt jak nowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 @markir jak to leży w łapce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Znakomicie. Jak chcesz możesz się przekonać. Mam też kij z uchwytem SKSS bez insertu. Tu z komfortem trochę gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 A takie coś 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Noooooooo. Mniaaaaammmmmm. Foto ładne i ... kolorki ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 IMG_91871 copy.jpgA takie coś Piękna robota. Czy insert to Twoje dzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 IMG_91871 copy.jpgA takie cośCzy to insert od Krzyśka Zielińskiego z Krakowa?Czy to SKSS 17 czy 16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Insert napewno z FA, Maciek pisal o tym w swoim watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Tak, to insert z FA .Z uwagi a cienki blank [6mm] ,by całość wyglądała delikatniej zastosowałem 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ładny ale przy moim chwycie pewnie mało wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Uchwyt ciekawy. Nie wiesz Kamil co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 13 Fishing - OMEN GEN2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Kamil,- jak z wygodą , bo wygląd bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) a ja wiem , kumpel mi to podesłał i wg mnie uchwyt bardzo ciekawy i wg mnie może być wygodny, ale możesz się przekonać już za 100$ Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) To może coś dla Pań Źródło :http://rybalka.lutsk.ua/forum/viewtopic.php?f=65&t=984&start=20 Waro zobaczyć cały wątek, jest np. fuji skss jako uchwyt muchówki. Edytowane 6 Września 2015 przez DP Fishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 I kolejny dolnik który mi się podoba:Źródło: http://fishfooler.blogspot.com/search/label/Rod%20Building 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi