krzychun Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 I kolejny dolnik który mi się podoba:Źródło: http://fishfooler.blogspot.com/search/label/Rod%20BuildingDobrze, że ilość wzorów korka jest skończona, bo by autorowi miejsca zabrakło.Nieraz mam wrażenie, że wędkoskładacze powinni przejść obowiązkowy kurs projektowania i wzornictwa, bo jak tak patrzę, to przypominają się pierwsze strony WWW z toną migoczących gifów i proporcjami w trzy światy.Nie gniewajcie się proszę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 I kolejny dolnik który mi się podoba:Źródło: http://fishfooler.blogspot.com/search/label/Rod%20BuildingWidziałem już kiedyś ten uchwyt i chyba nawet w bardziej urozmaiconym usłojeniu drewna,-ciekawy Natomiast nurtuje mnie pytanie na ile wygodny jest i przy jakim trzymaniu no i oczywiście jak z wagą tego uchwytu, bo to nie drewienko pomiędzy plastikiem tylko już kawał drewna? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Dobrze, że ilość wzorów korka jest skończona, bo by autorowi miejsca zabrakło.Nieraz mam wrażenie, że wędkoskładacze powinni przejść obowiązkowy kurs projektowania i wzornictwa, bo jak tak patrzę, to przypominają się pierwsze strony WWW z toną migoczących gifów i proporcjami w trzy światy.Nie gniewajcie się proszę.Krzysiek, rozumiem Twoją irytację, sam nie przepadam za cepeliowymi dolnikami, ale założeniem w tym watku było pokazywanie + techniczne informacje....Komentarze są jak najbardziej zrozumiałe tylko, że w warunkach forum potrafią zdominować wątek i przerosnąć tytułowe informacje 1000-krotnie co powoduje, że wątek staje się gąbką chłonącą głównie trolli.....Nie wywołuj trolla z forumowej przestrzeni dostarczając mu pożywki w dyskusji z morskiej pianki.... Edytowane 6 Września 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) a ja się zdecydować nie mogę gripy piankauchwyt IPS Black Glossczerwone to ALU od Matagikreskowane na KN i w, to Wovenna końcu korkoguma Edytowane 3 Października 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Mi się najbardziej podoba pierwszy od góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 nie mam rzutu z góry , ale wtedy jest największa różnica średnicy między pianką uchwytu , a KDPS + Woven, to jedyny minus tego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Jedno pytanie, dlaczego korkoguma na koncu? Nie pasuje do calej koncepcji, wszystko masz czarne z czerwonymi elementami i ta korkoguma calkowicie odcinajaca sie od projektu Moze lepiej jakas zaslepka metalowa czerwona, czerwono-czarna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 a tak na zasadzie kontrastu "zatyczka" od Matagi jest za ciężka i już za droga 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 będzie IPS + TVS-K16/ASH - Black Gloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 A blank jaki? Powrót do rb? Bo chyba ostatnio tylko jdm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) nie ma takich wędek w JP, a castem z główkami 25-35g łowi mi się ciężko na Wiśle Suzuki RXF 701 20lb (25lb) obcięty od dołu o 3" Edytowane 3 Października 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Mi się najbardziej podoba pierwszy od góry próbowałem to z TVS-K16/ASH wygląda ciekawie, działa i trzyma się OK, ale po 3h analizy ułożenia palca serdecznego zostaje przy KDPS16 - zamówione Edytowane 3 Października 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 a tak na zasadzie kontrastu IMG_4091.jpg IMG_4093.jpg "zatyczka" od Matagi jest za ciężka i już za droga Wyglada super, taki czarnuch z czerwonymi elementami (kolorystycznie swietne zestawienie). Ale ta korkoguma mnie poprostu mierzi grrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 trochę klasycznych rozwiązań od Restaffine...wg mnie wygoda 10/10 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 To są fabryczne kije.,czy sam robiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 fabryczne:knight II 90hwaterland monster edition 83mfortune 70ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Piękne, a drewno robi swoje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Paweł czy w środkowym kiju to uchwyt andrew's fishing ?Wszystkie trzy zaje... ładne Edytowane 5 Października 2015 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Artur, to jest chyba najbardziej klasyczny uchwyt Resta.Pierścienie mocujące są tytanowe. Drewno-burl.Resta ma na niego nawet patent.W monster młynek dokręca się foregripem, w fortune- dolną częścią foregrip'u.Jak ktoś by bardzo chciał, to wiem, że Krzysztof Zieliński montował te uchwyty, więc może jeszcze ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ladniutkie te Rastki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) trochę klasycznych rozwiązań od Restaffine...wg mnie wygoda 10/10 trochę klasycznych rozwiązań od Restaffine...wg mnie wygoda 10/10 Akurat w przypadku środkowego modelu nie jest to odkrywcze. Za to znakomite, moim zdaniem http://jerkbait.pl/topic/4877-daiwa-cima-z-rosyjska-cnma-bądź-cuma/?p=964920 Edytowane 7 Października 2015 przez popper 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 nie wyraziłem się do końca precyzyjnie-mają patent na ten uchwyt -wykorzystanie tytanu i coś tam jeszcze w środku- mocowanie(?)(jeszcze żadnego nie rozbebeszyłem, żeby stwierdzić o co chodzi), w każdym razie uchwyt przenosi pracę kija do ręki jak rezonans wzór jest znany powszechnie i w JP stosowany przez kilku producentów- cyma to jeden z przykładów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 o, znalazłem : http://www.fishingart.pl/restaffine/uchwyty/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Trochę opisałem ten uchwyt w moim wątku, jak ktoś zainteresowany to znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 ruska fantazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi