popper Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 ruska fantazja Raczej, zasobnik brudów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 ale za to w czasie bezrybnych wypraw można zająć się wydłubywaniem rzecznego bogactwa z pomiędzy zębów tego gada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herwald Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Robinson??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Dokładnie tak, cena patyka 500-700zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 To piana czy materiał jak w stc xtreme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 z tego co wyczytałem włókno węglowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00per Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Czy ktoś posiada wędkę z dolnikiem z pianki moro i mógłby sie pochwalić? Widziałem kiedyś takie rozwiazanie ale nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Czy ktoś posiada wędkę z dolnikiem z pianki moro i mógłby sie pochwalić?Widziałem kiedyś takie rozwiazanie ale nie mogę znaleźć.Proszę bardzo możesz zapytać tego pana http://jerkbait.pl/topic/18327-b4f-by-tomasz-es/page-25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00per Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) dużo projektów dolników jest w galerii Kawalca Edytowane 25 Października 2015 przez robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00per Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Widziałem te z galerii Kawalca. Gdzieś mi przemknął ciekawy projekt i nie pamietam gdzie.Dlatego pozwoliłem sobie poprosić o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) od pomysłu do finału Edytowane 11 Listopada 2015 przez bazyloss 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Bardzo fajny projekt Kamil To i ja zaprezentuję połączenie komponentów Matagi i KawaleC we własnym projekcie w którym Bartek jak zawsze musiał się uporać z moim zachciankami i moim widzi-mi-sie.Jest to mój ulubiony pstrągowo-sandaczowy 12lb Seeker e-glass-boron SP 745Ubrany w Torcite KR.Najwięcej cyrku było ze zwymiarowaniem fore-gripu i budowaniem papierowo plastelinowego modelu ale jakoś się udało.Zainspirowany rozmową z Januszem - twórcą uchwytu Delfin postanowiłem wykrzesać z leżącego mi doskonale IPS-a coś co nie będzie oczywiście nawet namiastką Delfina ale kilka pomysłów i przemyśleń Janusza udało mi się tam upakować... Jeśli uda mi się przeprowadzić, tak jak zamierzam to pewnie w pierwszej połowie przyszłego roku będę mógł Wam zaprezentować moje pierwsze wędki Edytowane 11 Listopada 2015 przez Rheinangler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Supremo Riverous Braid Wizard 86 MHnie widziałem nigdzie wcześniej takiego owalnego (aluminiowego?) elementu mocowania.. no i...pianka, ale coś pięknego wg mnie: Rodio Craft 999.9 White Wolf 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 RC jest piękne, ale kijowo wygląda jak się założy kołowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Zależy jaki...załóż do niego exista '15 wielkości 1025oj, łowiłbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 mi chodzi o to, że wtedy powstaje ostry kant i rowek, który kiepsko wygląda i kiepsko się trzyma w ręce, te uchwyty w wielu wędkach pstrągowych JDM najlepiej wyglądają niestety bez kołowrotkachoć fakt, że akurat w RC jest to chyba najmniej widoczne, bo w niektórych to masakra jakaś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 tu trochę panowie fantazje mają z dolinkamihttp://blueheron-rods.wix.com/blueheron-rods#!fly-rods/c1c95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) mi chodzi o to, że wtedy powstaje ostry kant i rowek, który kiepsko wygląda i kiepsko się trzyma w ręce, te uchwyty w wielu wędkach pstrągowych JDM najlepiej wyglądają niestety bez kołowrotkachoć fakt, że akurat w RC jest to chyba najmniej widoczne, bo w niektórych to masakra jakaś To fakt, przerwa jest, ale np. w moich kijkach, to nie więcej niż 2 mmi w ogóle jej nie odczuwam.Być może, w innych kijach, gdzie jest ostry rant pierścienia, nie da się głębiej dokręcić, bo metal zahacza o metal i przerwa jest duża-ja takiego mocowania nigdy bym nie chciał, bo nie znoszę jak rysują się stopki kołowrotka.Miałem pagani trout i dziękuję, never more. Edytowane 21 Listopada 2015 przez DonPablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) ja mam "niskobudżetową" Egerię, gdzie nakrętki mają wewnątrz tulejki z tworzywa i to mi pasuje no i nakręcanie od dołu Edytowane 21 Listopada 2015 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 tu trochę panowie fantazje mają z dolinkamihttp://blueheron-rods.wix.com/blueheron-rods#!fly-rods/c1c95 Nikt by mnie nie zmusił ..jedyna rada dla ewentualnych posiadaczy- łowić w grubych rękawicach neoprenowych... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 ja mam "niskobudżetową" Egerię, gdzie nakrętki mają wewnątrz tulejki z tworzywa i to mi pasuje no i nakręcanie od dołu oczywiście, mi też obejmy bez tych tulejek, to pomyłkarozumiem, że były stosowane 30-40 lat temu, kiedy technologicznie nie dało się tego ogarnąć,ale teraz nie widzę powodu, by niszczyć kołowrotki za grubą kasę, bo "to klasyka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 mi chodzi o to, że wtedy powstaje ostry kant i rowek, który kiepsko wygląda i kiepsko się trzyma w ręce, te uchwyty w wielu wędkach pstrągowych JDM najlepiej wyglądają niestety bez kołowrotkachoć fakt, że akurat w RC jest to chyba najmniej widoczne, bo w niektórych to masakra jakaś Rozwiązanie wręcz prostackie i bardzo wygodne, problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 nic tam nie widzę..to pewnie przez starość można owijać taśmą i dawać inne podkładki, tylko wtedy jest jeszcze mniej miejsca na stopkęchyba nie o to chodzi w nowszych cyma'ch już jest jak trzeba: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi