PablovelLoco Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Elegancki ten bambusowy dolnik i zapewne niezniszczalny i bez obsługowy...ale musi piekielnie dużo ważyć ,chyba ,że jest wydrążony dość sporo w środku. Edytowane 31 Lipca 2016 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 W życiu nie wpadłbym na to że to bambus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 A co jest na nim napisane ?Jak to co ?...pewnie C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 W życiu nie wpadłbym na to że to bambus.Można kupić panele podłogowe bambusowe,zazwyczaj w 2 kolorach,naturalny i karmelowy...do tego otwornica i ''ogień'' z rękojeścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Akurat tego bambusa z niczym innym bym nie pomylil, moze dlatego ze lubie tego typu drzewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Akurat tego bambusa z niczym innym bym nie pomylil, moze dlatego ze lubie tego typu drzewo.-------- Moze nie widze "go" bo czytam w smartphone. Wstaweczki do rekojesci tak jak pisze Pavoo, mozna by było kombinować z niego. Piękny jest. Choćby w celu doważenia. Do szklaczka czy klejonki na uchwyt młynka, takie jak robi Irek (@Pluszzzzz) byłby też cacy. Edytowane 31 Lipca 2016 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 A co jest na nim napisane ?Nie dawało mi to spokoju,więc napisałem do jednego gościa z kraju kwitnącej wiśni...sam próbowałem rozsupłać to kanji ale mi nie wychodziło.A oznacza...marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 znalazłem, to wrzucę jeszcze swój stary "renesansowy" projekt 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Uuuu pamietam jeszcze te foty, jak kiedys forum przegladalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) tak, ale tu chyba bardziej odpowiednie miejsce na takie fotyto jeszcze przerzucę te a'la Megabass Edytowane 20 Września 2016 przez BazyL 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ja tez pamiętam te stare foty - fajny projekt.Co to za blanki? Stc chyba na starym i tym nowszym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 BazyL(iszku), z przyjemnością ogląda się Twoje projekty Może popełniłeś bądź miałeś okazję widzieć gdzieś-kiedyś spinningowy dolnik z nietypowym foregripem, takim stworzonym do trzymania na nim całej dłoni? Przykładowo w Avidach jest taka dziwaczna gula, dzięki niej kij świetnie leży w łapie, niestety nie wygląda pięknie...a chciałoby się estetyki trochę, dlatego avidowski projekt z żalem odrzucam. Szukam jakiejś inspiracji. Kilka miesięcy temu porzuciłem na dobre stare przyzwyczajenia, nie wyobrażam już sobie trzymania kijka ze stopką kołowrotka pomiędzy palcami, ani to wygodne, ani uzasadnione Póki co wystarczają po prostu foregripy nieco dłuższe od typowych, ale chyba nie tylko w długości istota problemu, być może dodatkowo trzeba stosować odpowiednie uchwyty, inserty czy co tam jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Kilka moich ładniejszych wypociń z tego roku... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) ja nie trzymam całej dłoni na fore - poza uchwytem, ale często trzymam tak, że mały palec opiera się o stopkę, czyli nie mam stopki między palcami i jest to dla mnie wygodne na przedłużonym fore od VSS16 (smukły) lub IPS16 (bardziej bułowaty, ale nie tak jak w Avidach) IPS niestety gdzieś mi wcięło zdjęcia ostatniego projektu z VSS, więc tylko rys, kciuk mi wtedy wchodzi w to przewężenie i jest dla mnie bardzo wygodne Edytowane 20 Września 2016 przez BazyL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ja tez pamiętam te stare foty - fajny projekt.Co to za blanki? Stc chyba na starym i tym nowszym? tak, to dwie Xtreme, ale to wątek o dolnikach, więc nie będę pogłębiał tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 do VSS17 jest jeszcze taka dłuższa pianka, ale smukła, świetnie leży w dłoni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) swoją drogą będę tu gościł już rzadko, ponieważ jestem niewolnikiem jednego uchwytu, a i po wielu latach znalazłem dla siebie dolnik idealny ergonomicznienastępny będzie jak ciemna noc Edytowane 20 Września 2016 przez BazyL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) zapomniałem dodać, że dla tej dłuższej pianki fore VSS17 jest ograniczenie, najmniejsza dziura to 11mm Edytowane 22 Września 2016 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Taki tam dwa dolniki mojego pomysłu na blankach z serii woły robocze Sevier z wykorzystaniem nowych pierścieni W pierwszym komponenty Matagi i KawaleC a w drugim z drewnem od Krzyśka Zielińskiego.Po raz pierwszy elementy korkogumowe zostały zabarwione na czarno. Jak to Bartek zrobił nie wiem ale podobno mega trwale Edytowane 4 Października 2016 przez Rheinangler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Uhuhu robota pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Jak zwykle na szczycie piramidy priorytetów: wygoda (moja wygoda) i akceptowalny balans co w tych przypadkach skończyło się wyższą wagą ale mnie osobiście niewiele na niej zależy pod warunkiem dobrego wyważenia przez przewidziany młynek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) pogoda nie pozwala na "normalne" zdjęcia, więc trochę popelina Edytowane 25 Października 2016 przez BazyL 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 http://www.angle-japan.com/reelseatspin.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 http://www.angle-japan.com/reelseatspin.htmKozackie te nowe uchwyty z insertem drewnianym tylko jak w tym sklepie zrobić zakupy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi