Żbiku Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Bardzo fajnie wyszło, tylko niepotrzebnie korkoguma na końcu, bo to wprowadzenie kolejnego koloru i materiału. Fajniej wg mnie wyglądałoby z gumowa lub piankowa końcówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Bardzo fajnie wyszło, tylko niepotrzebnie korkoguma na końcu, bo to wprowadzenie kolejnego koloru i materiału. Fajniej wg mnie wyglądałoby z gumowa lub piankowa końcówka. To samo zdanie Bazyl mnie juz o ta korkogume chyba znienawidzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 ja to rozumiem, ale 3g, to nie 13g i jakoś wolę się z ta korkogumą pogodzićnajlepsza była by twarda pianka, ale takowej bez dziury nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Moje wymarzone połączenie. Projekt planowany od lat ... Wyszedł jeszcze lepiej niż planowałem. No, ale to już nie moja zasługa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 ja to rozumiem, ale 3g, to nie 13g i jakoś wolę się z ta korkogumą pogodzićnajlepsza była by twarda pianka, ale takowej bez dziury nie widziałemMyślę, że z trwałością za to będzie na + . Korkoguma to fajna sprawa, a przede wszystkim na zakończeniu dolnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Myślę, że z trwałością za to będzie na + . Korkoguma to fajna sprawa, a przede wszystkim na zakończeniu dolnika Można dać czarną gumę i będzie pod kolor (ae bez korka). Twoja rękojeść cacy. Skromnie i ładnie. Jedynie ten insert i kapsel na bogato. ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 ja to rozumiem, ale 3g, to nie 13g i jakoś wolę się z ta korkogumą pogodzićnajlepsza była by twarda pianka, ale takowej bez dziury nie widziałema nie myślałeś Kamil o tym by ten plasterek korkogumy zafarbować na czarno? Bartek to potrafi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 o widzisz nie wpadłem na to, następnym razem z nim pogadam, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 po zmontowaniu kija także można to jeszcze wykonać, bez uszczerbku wizerunkowego cieszę się, że choćby raz mogłem Ci coś sensownego podpowiedzieć bo jak wiesz na ogół działa to w drugą stronę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Bardzo fajnie wyszło, tylko niepotrzebnie korkoguma na końcu, bo to wprowadzenie kolejnego koloru i materiału. Fajniej wg mnie wyglądałoby z gumowa lub piankowa końcówka. Rzecz gustu. Mnie to nie razi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 (edytowane) Nowa odsłona uchwytu IPS z zintegrowaną "blaszką" w kolorach srebrnym (jak na zdjęciu) i złotym w katalogu Te wąskie przekładki wowenowe miały dać dyskretny przebłysk czerwonej metalicznej nitki występującej w tym wowenie, jednak są zbyt wąskie by zamierzony efekt się spełnił... Edytowane 27 Maja 2017 przez Rheinangler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Widać, widać. Bardzo ładne. Pasują do tippet's i omotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 IMG_4064.jpg IMG_4069.jpg IMG_4091.jpg IMG_4092.jpg IMG_4093.jpgSzczerze? Bardzo mi się podoba to rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Piękno rodbuildingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Sam zes to uczynil? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Nie mam takich zdolnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 trochę fajnych tips, może się komuś przyda : http://anglersresource.net/Home.aspx 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Casket nie przestaje mnie fascynować.Znacie kogoś w Polsce, kto dałby radę wyrzeźbić w dolniku coś tak pięknego? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 za te pieniądze to pewnie by kogoś znalazł w PL :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Eluska ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ale to nic specjalnego jak ktos ma pojecie i w miare dobra tokarke @Ark70 & @Pluszszcz nawet ciekawsze projekty pokazywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Masz gust Pawle Do tego drewniany knob do Daiwicy i jazda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) "Ale to nic specjalnego jak ktos ma pojecie i w miare dobra tokarke @Ark70 & @Pluszszcz nawet ciekawsze projekty pokazywali ;)" Racja, ciekawe realizacje, ale nie chodzi mi o budowę całego dolnika, ale wyrzeźbienie tego pstrąga. Edytowane 5 Lipca 2017 przez DonPablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Racja, ciekawe realizacje, ale nie chodzi mi o budowę całego dolnika, ale wyrzeźbienie tego pstrąga. A chyba ze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Zauważcie, że prawie cała Daiwa pod wodą. U nas po czymś takim kołowrotek idzie na warsztat, a oni otrząsnął z wody i dalej kręcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi