Artech Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Taki odpustowy trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 To taki trochę w rytmie RASTA........ , KUBAŃSKI STYL .......... ale jak dla mnie jednak za "kororowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Pewnie najlepiej jak się wypowie ktoś kto łowi na morzu przez duże M Kilka kijów do prawdziwego morskiego łowienia w życiu widziałem i wydaje mi się, że ta kolorowość, która na lądzie albo w odniesieniu do rzecznych kijów pewnie wygląda odpustowo to już na tle wielkiego tropikalnego błękitu daje inne odczucia estetyczne...Gdy sobie wyobrażę ten kij na tle oceanu to powiem,- że mi pasuje do konstelacji: na głowie Kapelusz z liści palmy, cygaro w zębach itd... Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez Rheinangler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotreq Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Ważne że właścicielowi się podoba. Ale w kategoriach rękodzieła to mistrzowska robota. Raczej bym to powiesił na ścianie niż łowił. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Kajdanki w komplecie...... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 hahaha tylko jaki kolowrotek dobrac do tego sprzetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 hahaha tylko jaki kolowrotek dobrac do tego sprzetu Różowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Różowy O model mi chodzilo, to ze rozowy to kazdy wie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 hahaha tylko jaki kolowrotek dobrac do tego sprzetu Trzeba szukać w sklepach z zabawkami , oczywiście takimi dla dorosłych, lub zasięgnąć informacji u burmistrza Słupska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Trzeba szukać w sklepach z zabawkami , oczywiście takimi dla dorosłych, lub zasięgnąć informacji u burmistrza Słupska Uważałbym na takie słowa. Geje z JB mogą poczuć się urażeni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Uważałbym na takie słowa. Geje z JB mogą poczuć się urażeni ... Doprawdy? Przecież to tylko próba docenienia ich poczucia estetyki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 hahaha tylko jaki kolowrotek dobrac do tego sprzetu Pare by się znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 hehehe widze ze jestes w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Uważałbym na takie słowa. Geje z JB mogą poczuć się urażeni ... A płeć piękniejsza niż my (faceci) nie łowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Pewnie dla wielu będzie to już Cepelia,- dla mnie jeszcze nią nie jest.Ryzykowne było połączenie drewna stabilizowanego z komponentami Matagi,- tak to wyszło.Drewienka wykonał Krzysiek Zieliński,- dzięki Krzysiek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) Koledzy i koleżanki, czy ktoś kiedy robił dolnik wykończony skórą. Mam projekt w głowie ale nie wiem jakiego typu skóry szukać do takiego tematu i komu zlecić obrobienie donika, tapicerowi czy rodbuilder`owi? Edytowane 25 Września 2017 przez MarCinFin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 W ogłoszeniach na rodbuilder.com widywałem niegdyś stabilizowaną skórę z węża. Chyba jednak na dłuższą metę tylko lakierowane wstawki zniosą mokrą specyfikę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Koledzy i koleżanki, czy ktoś kiedy robił dolnik wykończony skórą. Mam projekt w głowie ale nie wiem jakiego typu skóry szukać do takiego tematu i komu zlecić obrobienie donika, tapicerowi czy rodbuilder`owi?Poszukaj w zasobach forum, na 100% ktoś wstawiał takie zdjęcia i z tego co pamiętam wykonywał wszystko samodzielnie. Niestety nie przypominam sobie kto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Galeria Zdzisława Czekały. Tam znajdziesz taką wędkę, coś jeszcze chyba było, ale nie pamiętam jaki wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Poszukaj w zasobach forum, na 100% ktoś wstawiał takie zdjęcia i z tego co pamiętam wykonywał wszystko samodzielnie. Niestety nie przypominam sobie kto...Fajne inspiracje można znaleźć na stronach z kijami do bilarda wykończonymi skórą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Alek_Art. robi ze skóry. http://jerkbait.pl/topic/61119-alek-art-moje-wyroby/page-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Galeria Zdzisława Czekały. Tam znajdziesz taką wędkę, coś jeszcze chyba było, ale nie pamiętam jaki wątek. Z czerwoną skórą. Fajne wykonanie. http://jerkbait.pl/topic/21528-moje-projekty-pracownia-w%C4%99dkarska-zdzis%C5%82aw-czeka%C5%82a/ #11 Alek_Art. robi ze skóry. http://jerkbait.pl/topic/61119-alek-art-moje-wyroby/page-3 Też łądnie to wygląda. A co myślicie o takim wykończeniu. Tu akurat kij do bilarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Nooooo. Ta jasna skórka przed farbowaniem to mistrzostwo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi