eginnori Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 a takie coś widzieliście ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 a takie coś widzieliście ?Przerost formy. Widziałem gdzieś podobne rozwiązanie.... Może to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) Waldi , ale marketing potrafi wiele ..... czego , to z nudów się nie wymyśli , gdy ryby nie biorą ..... Edytowane 17 Maja 2018 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 a takie coś widzieliście ?a nie powinien blank wychodzic uchwytem za kolowrotkiem a w dolnej częsci stanowic przedłuzke bo jakos nie halo to wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Myślę o zestawieniu blanku StC Extreme z kolorystyką złotą lub miedzianą (pierścionki, nici itp.)? Chciałbym jednak zobaczyć wcześniej jak takie połączenie wygląda, może ktoś podrzuci jakiś link lub foto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 http://jerkbait.pl/topic/15896-z-wizyt%C4%85-u-zbigniewa-kawalca/page-9#entry2462078 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Właśnie dotarł do mnie blank NFC MB 702-1 HM. Komplet Torzite już jest . Zastanawiam się nad dolnikiem . Pytanie też do użytkowników uchwytu Apex 16 ulh black gloss , jak to leży w ręku , czy lepiej TVS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Właśnie dotarł do mnie blank NFC MB 702-1 HM. Komplet Torzite już jest . Zastanawiam się nad dolnikiem . Pytanie też do użytkowników uchwytu Apex 16 ulh black gloss , jak to leży w ręku , czy lepiej TVS ? Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Właśnie dotarł do mnie blank NFC MB 702-1 HM. Komplet Torzite już jest . Zastanawiam się nad dolnikiem . Pytanie też do użytkowników uchwytu Apex 16 ulh black gloss , jak to leży w ręku , czy lepiej TVS ? Jk dla mnie APEX wygodniejszy od TVS zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntruZ9 Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Witam czy ktoś już podejmował próbę przeróbki swojej istniejącej rękojeści? Mam na myśli różne techniki jak np wypalanie,malowanie,szkicowanie,bądź też barwienie korka i nie tylko,z tego co widze Wachlarz metod jest nieograniczny,ponizej umieszczam przykładowe screeny...jeżeli ktoś podejmował temat,pochwalcie się zdjeciem I krótkim opisem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Niezłe, to twoje prace czy zlecałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Oczywiście. Wpisz w wyszukiwarkę hasło coś z niczego ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dex1 Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 WitamPoniżej fotki mojej amatorskiej przeróbki dolinka w kiju Shimano BeastMaster DX.Oryginalny uchwyt wykonany jest oczywiście bardzo dobrze (pierwsze foto-z netu), dolny metalowy pierścień jest zlicowany z plastikowym korpusem, wszytko niby ok. Jednak średnica uchwytu jakaś mała no i trzymamy cały czas za plastik i metal... Postanowiłem przerobić uchwyt na tzw. ciepły.Założeniem była jak najmniejsza ingerencja w oryginalną konstrukcję. Uchwyt oraz górny dokręcany pierścień został oklejony odpowiednio wyciętymi krążkami korkowymi. Następnie całość wyszlifowana do pożądanego kształtu tak aby idealnie leżał w prawej dłoni. Rozmiar uchwytu (brak przerwy miedzy uchwytem a nakrętką foregripu) dostosowałem do stopki Shimano 3000/4000.Zmodyfikowałem tak dwa BM, którymi łowię już drugi sezon i przeróbka sprawdza się znakomicie pod względem komfortu łowienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Cześć.Fajnie że zrobiłeś coś po swojemu,według swoich potrzeb.Tyle że to chyba nie do tego wątku,raczej gdzieś do majsterkowania.Ja bym poprosił moda o przeniesienie gdzieś gdzie bardziej pasuje.Gdzieś tu http://jerkbait.pl/forum/31-naprawy-tuning-majsterkowanie/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Cześć.Fajnie że zrobiłeś coś po swojemu,według swoich potrzeb.Tyle że to chyba nie do tego wątku,raczej gdzieś do majsterkowania.Ja bym poprosił moda o przeniesienie gdzieś gdzie bardziej pasuje.Gdzieś tu http://jerkbait.pl/forum/31-naprawy-tuning-majsterkowanie/ Jak dla mnie, jak najbardziej pasuje do dzialu rodbuilding 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 To jest niezwykle ciekawe: https://www.facebook.com/CustomByMarco.br/posts/2152674828170164?__xts__[0]=68.ARCpOcKh4uyl7VU8PUNvBfBD_C2JpZRI5vEjP1z1iXYibJl6mURcBM0lRhjx-E9NbRKdL_-NStiG87G3oCvj0FdGlsBAyQ7agLuHspIDzQ7sbn_vIS50qF-wMI9sj7O5GfGy2aUGIWERxDlFmTs0wrt_r1gyn5cfsMvNjUBPkJiiLeu7leJd_YRRqJzWikRJE6w6ZA2v4vQptAIgXe25HNt7Rj7gBFwM8I64ZSBepiETMEfHFiEN_mBSWdmMZ-uiX3vERERepCxahQbfzGroLugZ6BeY7vzj06uQGrFN94ha9JQ9IpHJjK5WUqSl2cgsyRe41DSvkI_JjzJri-9gj7eNSkVYFu7F6_-H761g-cfaRCV6b4baII4YfB0W1mMw_kQf1xLgQwB32aITL_G2D1FvLMhuohQU2zwK3p0r8gMDpuo&__tn__=-RTeraz jest najlepszy moment, żeby poczynić zapasy materiału Chyba bardziej eco-friendly materiału na rękojeść nie da się wymyślić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 To jest niezwykle ciekawe: https://www.facebook.com/CustomByMarco.br/posts/2152674828170164?__xts__[0]=68.ARCpOcKh4uyl7VU8PUNvBfBD_C2JpZRI5vEjP1z1iXYibJl6mURcBM0lRhjx-E9NbRKdL_-NStiG87G3oCvj0FdGlsBAyQ7agLuHspIDzQ7sbn_vIS50qF-wMI9sj7O5GfGy2aUGIWERxDlFmTs0wrt_r1gyn5cfsMvNjUBPkJiiLeu7leJd_YRRqJzWikRJE6w6ZA2v4vQptAIgXe25HNt7Rj7gBFwM8I64ZSBepiETMEfHFiEN_mBSWdmMZ-uiX3vERERepCxahQbfzGroLugZ6BeY7vzj06uQGrFN94ha9JQ9IpHJjK5WUqSl2cgsyRe41DSvkI_JjzJri-9gj7eNSkVYFu7F6_-H761g-cfaRCV6b4baII4YfB0W1mMw_kQf1xLgQwB32aITL_G2D1FvLMhuohQU2zwK3p0r8gMDpuo&__tn__=-RTeraz jest najlepszy moment, żeby poczynić zapasy materiału Chyba bardziej eco-friendly materiału na rękojeść nie da się wymyślić Fakt ciekawe i dobrze wygląda.. Ciekawe jak z wytrzymałością na tzw. starzenie się materiału. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 No na bank trzeba zaimpregnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Ciekaw jestem jaka to odmiana kukurydzy, jak długo trzeba taka kolbe suszyć i czym impregnowac...? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Odmiana pewnie bez znaczenia, byleby średnica pasowała. Zresztą niektóre odmiany mają takie fajne czerwone-bordowe wzory. W weekend ruszę na łowy i coś przez zimę może pokombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) Nie mogę znaleźć w tym momencie żeby podpiąć link ale widziałem ostatnio suszone szyszki, które były zatapialne w barwionym epoxy i później toczone, efekt rewelacyjny. Ktoś z tego robił pióra czy długopisy , więc i dolniki lub fragmenty dolnika dałoby radę wytoczyć.Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Października 2019 przez MarCinFin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Problemem w tego typu rzeczach jest - waga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Nie mogę znaleźć w tym momencie żeby podpiąć link ale widziałem ostatnio suszone szyszki, które były zatapialne w barwionym epoxy i później toczone, efekt rewelacyjny. Ktoś z tego robił pióra cz długopisy , więc i dolniki lub fragmenty dolnika dało by radę wytoczyć. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaJako okładziny do noży wyglądaja bajecznie. Pierwsze z brzegu:https://archiwum.allegro.pl/oferta/noz-custom-pionier-01-stabilizowana-szyszka-i7879606702.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Problemem w tego typu rzeczach jest - waganiestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Odmiana pewnie bez znaczenia, byleby średnica pasowała. Zresztą niektóre odmiany mają takie fajne czerwone-bordowe wzory. W weekend ruszę na łowy i coś przez zimę może pokombinuję To jest osadka w której sa zagłębione ziarna,tak jak piszesz mogą być kolorowe. Natomiast rzeczona osadka jest jednokolorowa, także nie ma szaleństw ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi