tobiasz92 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam wszystkich!Chciałem zaprezentować swoje prace, struganiem zajmuje się od niedawna. Zmotywowały mnie do tego piękne wasze prace i oczywiście skuteczność własnoręcznie wykonanych przynęt. Strugam z lipy i staram się robić woblerki na własne potrzeby, poniżej fotka moich pierwszych pracujących woblerów: Pomalowane sprayami, nie miałem wtedy niczego innego pod ręką, a nie wiedziałem czy coś z tego będzie nie chciałem wydawać pieniędzy na farbki, i jakie było moje zdziwienie jak okazało się, że wobki pracują i na dodatek interesują się nimi rybki Stwierdziłem, że kolejne będą malowane pędzelkiem, kupiłem kilka podstawowych kolorów i do dzieła: Wyszło coś takiego, już bardziej przypominają kształtem woblera. Malowanie, niektóre wyszły, niektóre nie. Co najważniejsze to podobają się rybką. Zapraszam do śledzenia i komentowaniaTobiasz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ładne i łowne woblery ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Widać postęp, coraz bardziej przemyślane i dopracowane.Witaj, Tobiaszu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Widzę, że zapomniałem o jednej fotce, to moje ostatnie woblerki: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrpona Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nie no widzę nauka nie poszła w las I o to chodzi...Wobki pierwsza klasa, te pierwsze nie wyglądały jak kupne, ale za to pracują pięknie, no i łowią !Tobiasz wleć do mnie kiedyś, mam parę fajnych szablonów Popracujemy razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Takie "szósteczki" wczoraj powstały Wiem, że przyklejone oczka są brzydkie i tak samo łuska na skrzelach, przy kolejnych to poprawię, to był wobek testowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Wg mnie bardzo ładne te twoje woblerki. To ostatnie zdjęcie pokazuje że się rozwijasz.Tak trzymaj.pozdrwiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Hej, wczoraj wybrałem się na ustawkę wobków z poprzedniego posta i udało się złowić bolka Cieszy podwójnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Siema!Jak dla mnie pstrąg i ten z łuska jest meeeega! Widać postępy Bolek ładny No ja Ci te wobki nieźle przetestuje ...Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Szymon daj proszę znać jak paczka dojdzie czy wszytko w porządku, dziś delikatne malowanko kolejnych oklejonych i nie oklejonych szósteczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ok dam znaćPozdrawiam z rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Paka doszła! Piękne woblery! Wieczorem będą pierwsze testy Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Bardzo się cieszę, że się podobają. Teraz czekam na wyniki aby dostać motywacji na robienie kolejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ostatnie sztuki: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Kolejne klenióweczki, tym razem na dwie kotwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Krok po kroku, nowe kombinacje, coraz ładniej. O to chodzi, panie kolego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Siemka gdzie kupujesz stery bo fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 U kolegi z forum, poszukaj na giełdzie Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Pomalowane, ustawione, można łowic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Wow ale piękne, moge jakiegoś na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Wow ale piękne, moge jakiegoś na testy Lepiej spytaj skąd stery bierze HEHEH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Lepiej spytaj skąd stery bierze HEHEHHahahaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Hahahaa http://jerkbait.pl/topic/49298-stery-do-wobler%C3%B3w-wycinane-na-ploterze-cnc/?hl=stery o tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Nowe kolorki brzuszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Pozostało wyczyścić oczka, wkleić stery i można ustawiać i łowić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi