M4TYY Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Lecisz z tematem jak trzeba , robactwo kozak, mam kilka sztuk, będą robic robotę już niedługo . Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 I 7cm uklejeczka. Praca bajeczna, delikatnie macha ogonkiem i błyska korpusem. Okonie ją polubią Taptalkniete z Galaxy s8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Uklejeczki srebrne i mieniące w niebieski dla kolegi Jacka Taptalkniete z Galaxy s8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Uklejeczki srebrne i mieniące w niebieski dla kolegi Jacka Taptalkniete z Galaxy s8Moje Ci one moje ????????. Dzięki ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Uklejeczki 9cm z ogonkiem Taptalkniete z Galaxy s8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Zanęcone kukurydzą i płoteczki weszły 11cm szczupakowego kusiciela Taptalkniete z Galaxy s8 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Tobiasz Uklejeczki już u mnie ???? bardzo fajna wielkość .Mi bardzo pasuje wielkość i kolorek na moim jeziorku będą robić za imitacje stynki (uklejki nie ma w tym jeziorze ) która jest przysmakiem wszystkiego drapieżników jakie w nim występują no ale testy dopiero w maju ????. Już jeden zainteresowany się znalazł ????. Na szczęście mieszka w innym pudełku ????. Dzięki ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Dzięki za fotki Jacek, oby łowiły W ten weekand urlop od gumek, spacerek nad okoliczne jeziorka i udało się otworzyć garbuskowy sezon!Jutro wracam na łodzi Taptalkniete z Galaxy s8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Jazgarzyki się jeszcze zapodziały.Idzie wiosna, teraz będzie dylemat, łowić czy odlewać [emoji2] Taptalkniete z Galaxy s8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Wczoraj mały wypadek przy pracy i niestety przymusowy urlop mnie czeka Forma wysmyknęła się z paluchów i szybko ścisła, guma trysła prosto na łapsko. Taptalkniete z Galaxy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Bolesne hobby to odlewanie gumisiów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Zdrówka "Miszczuniu" i uważaj na siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Trzeba uważać, ja gdy odlewam w razie W mam blisko wiaderko z zimną wodą, jak coś chlapnie to dłoń jak najszybciej do wody. Oparzenia od plastisolu ciężko się goją i zostają blizny, przynajmniej u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ręka się goi. Już niedługo wracam do dłubania. Dziś skorzystałem z pogody i wybrałem się wraz z znajomym na rybki. Taptalkniete z Galaxy s8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zagryzł na Twój odlew?Pewnie satysfakcja jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zagryzł na Twój odlew?Pewnie satysfakcja jest?Niestety na moje gryzły tylko szczupaki. Kolega rzucał czymś innym.Ale satysfakcja jest, ze zdjęcia mi się podoba Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Cześć.te ładne jazgarki z posta nr.59 w jakiej są długości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Cześć.te ładne jazgarki z posta nr.59 w jakiej są długości? Hej, jazgarki mają 9cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Dzieki,w wolniejszej chwili pozwolę sobie skrobnąć priva. Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez drag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Łapka pomału się goi i nadrabiam zaległości Taptalkniete z Galaxy s8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Wzdregi gryzą to czas coś na nie przygotować. 1' tanta, hak #10 i koralik 3.8mm.Już jutro testy! Taptalkniete z Galaxy s8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Spory wiatr uniemożliwił łowienie wzdrążek i padło na testy uklejki. Nie jest jakiś ogromny ale na swoją gumę cieszy potrójnie Taptalkniete z Galaxy s8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Płoteczki dla @Alexspin i bonusowe uklejeczki Taptalkniete z Galaxy s8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 W końcu coś dla siebie. Na jutrzejsze okonie Taptalkniete z Galaxy s8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Trochę zbieraniny z tygodnia, nawet ciekawie się ten zielony kolorek prezentuje Taptalkniete z Galaxy s8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi