Aries Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Seledyn kolor słuszny, choć i te biało perłowe to też kilery.Apropopo poszedł priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Parę fotek z weekendu, zwodowałem blaszaka na dużej wodzie, sprawdziłem spaline czy "purta" po rocznej przerwie. Przetestowałem jazgarza i złowiłem trochę okonyszków niewiele większych od gumy..Dzisiejszy wypad wzdregi uratowały bo pasiaste miały gdzieś Taptalkniete z Galaxy s8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Dzisiejsze garbuski 37 i 40cm na swojego gumiaka. Cieszą podwójnie! [emoji3] Taptalkniete z Galaxy s8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Doniesienia od kolegi. Płoteczka połowiła w majówkę i to taka najbrzydsza zielono pomarańczowa, wiedział skubany co wybrać Taptalkniete z Galaxy s8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Nowy kolorek opanowany i kilka fajnych już wzdrążek z ostatnich dni. Okonie niestety nie współpracują. Na pewnej wodzie jazgarz robi porządek ze szczupakami - po 8 sztuk na wyjazd na wodzie PZW to fajne wyniki. Taptalkniete z Galaxy s8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Testy mniejszego jazgarzyka poszły dobrze. Niestety zaraz po tym garbusie była obcinka i po testach bo wziąłem tylko jednego:D Taptalkniete z Galaxy s8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Jazgarzyki w tym sezonie dają czadu Taptalkniete z Galaxy s8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Dziś troszeczkę inne handmade [emoji3] termin się zbliża, mam nadzieję że będę miał czas na rybki i gumki jesienią [emoji3] Taptalkniete z Galaxy s8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 To już możesz chować wędki na jakieś 3 lata! !!Dlaczego każda bajka kończy się ślubem? Bo po ślubie KOŃCZY SIĘ BAJKA! A tak na poważnie udanej zabawy i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla was na nowej drodze życia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Gdyby ktoś potrzebował jazgarzyków to zapraszam na giełdę:http://jerkbait.pl/topic/111576-jazgarze-7-i-9cm-handmade-r%C3%B3%C5%BCne-wersje-kolorystyczne/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Fajne kolorki Ci wyszły. Poprzeczką cały czas idzie w górę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Fajne kolorki Ci wyszły. Poprzeczką cały czas idzie w górę!Dzięki Marcin Szwagierka trochę maluje i podpowiedziała z kolorkami. Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) Mam swój pakiecik.Gumki bardzo fajne????.Jak okażą się tak łowne jak ładne będzie miazga..dzięki pozdrowienia Edytowane 23 Czerwca 2018 przez havy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Fajne malowanie jazgarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Dziś troszeczkę inne handmade [emoji3] termin się zbliża, mam nadzieję że będę miał czas na rybki i gumki jesienią [emoji3] Jesienią to już chyba bez gumki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Chyba rzeczywiście mało czasu masz, bo nic nowego nie widać. ..A może ciągle na rybach przesiadujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Jaasne, na rybach. Drapieżniki u mnie mają wszystko gdzieś. Chyba zmieniam dyscyplinę na lato W przyszły weekand Szwecja, zobaczymy co to będzie.Łapcie parę fotek moich wód i jazgarki w znanych kolorkach na specjalne życzenie kolegi Taptalkniete z Galaxy s8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Dziś dla odmiany zaatakowałem Wartę. Klenie dały na prawdę czadu, na lato muszę się chyba z rzeczką przeprosić.I garbusek od kolegi na jazgarzyka 9 Taptalkniete z Galaxy s8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Pozdrowienia że Szwecji Taptalkniete z Galaxy s8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Pięknie! !!Czekamy na relację i fotki oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Na razie tylko jeden załapuje się na forumowy wymiar. Dziś trzy pistolety złowiłem na ten moment, ale cieszą mocno bo na swoje jazgarki [emoji3]Walczymy do 23 zobaczymy co dalej Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 I to tyle po kolejnym dniu. Największy z dziś 85cm i sporo rybek "polskich" rozmiarów [emoji3]Ale... dla tych widoków warto było przyjechać, ryby to lecą na drugi plan [emoji3]Jeszcze jutro i do domku. Taptalkniete z Galaxy s8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 I to tyle z pięknej Szwecji. Naprawdę o rybę było ciężko, wszystkie rybki stały przy samej trzcinie.Chyba nie trafiliśmy w dobry okres więc wedkarsko przeciętnie - takie wyniki robię na swoich jeziorkach PZW. Ale widoki, ekipa, jajca na łodzi.. tego nie zapomnę i uśmiech z twarzy mi za szybko nie zejdzie.No i co mnie najbardziej cieszy to że jazgarze rozwaliły system. I miejscowi na już chcą je mieć [emoji3] Taptalkniete z Galaxy s8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 To już ostatni post bez gumek. Ale muszę się pochwalić. Wziąłem młodego na naukę łowienia kleni w rzece. I co!? Pierwsza miejscówka, wytłumaczone co i jak rzucać i puszczać. Kolejną już dostał do zrobienia samemu. Trzeci rzut i taka oto klucha 48cm... A na następnej główce jakiś mój maluch [emoji3] Taptalkniete z Galaxy s8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 (edytowane) Testy nowego plastisolu z modelarni. Jest klasa, o wiele przyjemniej się pracuje i gumki jakieś takie ładniejsze. Zapraszam na mały konkursik na mój fp: https://www.facebook.com/fishing.wronki/posts/1334228686709787?notif_id=1531853608361804¬if_t=page_post_reaction Edytowane 17 Lipca 2018 przez tobiasz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi