tobiasz92 Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Gumek się narobiło i pomału trzeba się brać za malowanki [emoji3] Taptalkniete z Galaxy s8 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Jazgarzyków ciąg dalszy I gdyby ktoś był w potrzebie:http://jerkbait.pl/topic/113082-jazgarzyki-7cm-w-zestawach-po-5szt/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Cały czas ćwiczę oczka, już coraz bardziej mi się to podoba. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Oczka wychodzą na prawdę świetnie. Bardzo mi się podoba Twój ostatni odlew!Zrobiłeś bardzo duży postęp w bardzo krótkim czasie -gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Oczka wychodzą na prawdę świetnie. Bardzo mi się podoba Twój ostatni odlew!Zrobiłeś bardzo duży postęp w bardzo krótkim czasie -gratulacje!Dzięki Cyprysku [emoji3]Gdyby nie Ty to nadal bym się wahał czy w ogóle w temat gum wchodzić.Dziś już coś swojego leci w silikon - brakowało mi jaskółeczki. Taptalkniete z Galaxy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Brodzić każdy może:D jeden lepiej drugi gorzej. Inaczej w te upały się nie da. Testy nowej jaskółeczki Taptalkniete z Galaxy s8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Kolega prosił okonia o okonia Chyba tragedii nie ma jak na pierwsze próby paskowania [emoji3] Taptalkniete z Galaxy s8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Dalszy ciąg okonków i jaskółeczki lecą do znajomych na testy Taptalkniete z Galaxy s8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 W końcu udało się wyskoczyć na rybki. Jazgarzyki jak zwykle kosiły największe garbuski Taptalkniete z Galaxy s8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Ostatnia garstka jazgarzyków. Teraz będzie trochę przerwy, w sobotę ślub i od poniedziałku do nowej pracy. Jeszcze będzie trzeba w nowym domku znaleźć miejsce na topienie gumy. Taptalkniete z Galaxy s8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 9 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Coś już się na nowej miejscówce zaczyna topić, wracam do siebie po zaobrączkowaniu.Jeszcze tylko lepsze światło i jakis okap i można się bezpiecznie bawić.I dodatkowo 65cm sandaczyka na moją uklejke. Taptalkniete z Galaxy s8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 15 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Jesień idzie, czas na jakieś Big Game Taptalkniete z Galaxy s8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 ile to ma centów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 15 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 ile to ma centów ?18cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo93 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Fajna guma, robisz mega postępy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Okoneczki Taptalkniete z Galaxy s8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Mam gumki od różnych Twórców ale Tobiasza jak dla mnie wymiatają.Teraz dotarła do mnie kolejna partia ( akurat te z górnego zdjęcia ),nie ma co gadać różnica od poprzednich jest duża - postęp niesamowity.Jedno mnie zastanawia - struktura gum Tobiego,są zwarte ale wystarczająco elastyczne co widać w ich pracy.Innych też są ciekawe ale niestety po paru okonkach już klej musi iść w robotę.Czekam na następne modele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 20 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Dzięki za miłe słowa Kazimierz. Złote rybki na specjalne życzenie kolegi [emoji3] Taptalkniete z Galaxy s8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Panie, tu nie ma ryb Taptalkniete z Galaxy s8 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Gratuluję ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 No i skonczylo sie swobodne wedkowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Teraz to bedzie.Panie niema ryb????Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Płoć ile ma cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Płoć ile ma cm?Płoć ma 11cm Taptalkniete z Galaxy s8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Wzdrążka na testach. Oczywiście dla Was są pięknie malowane A ja muszę surowymi łowić [emoji3] Taptalkniete z Galaxy s8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi