Skocz do zawartości

Gumisie Tobiego (dawniej Woblery Tobi)

Rekomendowane odpowiedzi

A co tam z żyletkami i pintailem małym? Coś się dzieje?

Temat nadal stoi niestety, trochę mniej czasu na grzebanie się po ślubie zrobiło :D

Żyletkę chyba odpuszczę - nie podchodzi mi taki model gumy do łowienia. Pintaill się zrobi.. kiedyś..

Chodzi mi po głowie też mała cykadka na korpusie okonia, nie ma się kiedy za to zabrać..

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Uczciwie to jeszcze nimi nie łowilem. Nad jezioro po stracie silnika nie zdążyłem skoczyć. Teraz w weekand byłem nad większym jeziorkiem jeziorkiem gdzie można na spalinie popływać, ale celem były szczupaki, pogoda jednak kiepska na te rybki. Czekam na nowy silnik i atakuje u siebie okonie, sprawdzę gumkę i powiela formy jeśli będą łowne.

Szczupaczek że zdjęcia na większego pintaila.9caeba10dac1bf5955cf00f7cb0f19b8.jpg25f332f963634b5136f1f4738a4e58c9.jpg

Taptalkniete z Galaxy s8

Edytowane przez tobiasz
  • Like 1

Jak wypadły próby? Nie bądź skromny[emoji6]pochwal się.

Udało się, ruszyłem dupsko nad wodę trochę porzucać. Pogoda naprawdę kiepska, mocny wiatr. Ciężko było cokolwiek namierzyć. Rybki znaleźć na echosondzie również było trudno, z pomocą przyszedł boczny sonar który ładnie wskazał "grupkę" okoni. Wyłowione chyba co do sztuki [emoji16]

Mały pintaill połowił, dla mnie to jednak za mała guma, wolę większy kaliber.

Rybki po wszystkim oczywiście wróciły do wody.0d39e49c3dbbff1cbdd62817d6b22f5c.jpg

Taptalkniete z Galaxy s8

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Podano sandaczyki do stołu [emoji3] można filetować.

Parę fotek z weekandu, ciężko o rybki w tych gorączkach, ale poperki okonie gryzą aż miło, gumki mają głęboko...

Udało się w końcu żonke wyciągnąć nad wodę :D149736ecf9cf93f5b0198ff64e5d5f17.jpgb5c9339d72f56f37001fabacef668777.jpg405e1e9bbdc0fcf3e5c1655567b25c83.jpg13167c2bb6b63224f0f438c29cf94a9a.jpg

Taptalkniete z Galaxy s8

• Like 3

" SIEDMIU WSPANIAŁYCH " ...jak w westernie.

Ich sześciu i ja - wspólna kawa i Szacun dla Tobiasza za mega wykonanie przynęt. Zdjęcie to pikuś , ale w realu jak żywe.

Bardzo dziękuję . To mój któryś zakup i zawsze nie dowierzam , że są tak perfekcyjni wykonawcy gumowych zabawek... :D .

Miłego , spokojnego dnia Tobiaszu. Teraz szczęśliwy, otworzyłem nowe drzwi do Szwecji... :highfive: .

post-51478-0-77074900-1560498131_thumb.jpg

• Like 1