Zyga102 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Uzbrojony w/g Twoich wskazówek ... i waga całkowita 58g . Dałem hak 10/0 - 10g + dozbrojka kotwicą na magnes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Dzięki za wpis i fotki Zyguś [emoji3]Ostatnio mało dłubie, ale jestem zmotywowany by wrócić trochę do woblerków. Ostatnie wypady cały bardzo fajne rybki, a fajniej było by łowić na swoje dzieła [emoji16]Czterdziestka i piędziesiątka z jednego dnia. Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Od rana dziś dostałem baty na łodzi, nie wiem za co Później skończyłem parę mniejszych okonków, który ładniejszy? Białą perła czy opalizacja w zielony? Taptalkniete z Galaxy s8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Zielony opalizujące z pewnością bardziej naturales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Pozdrowionka z Turcji Taptalkniete z Galaxy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Coś się zasiedzieliście w tej Turcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 10 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Rozleniwilem się przyznaje [emoji28]Dziś mnie znajomy poprosił o sandaczyki w jego ulubionym kolorze to się jakoś przełamałem i na szybko odlałem. Jutro malowanki o ile jeszcze potrafię i w weekand do wody. Taptalkniete z Galaxy s8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 13 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 I po malowaniu [emoji16] Taptalkniete z Galaxy s8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 15 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Kilka baboli na zbliżające się zawody Taptalkniete z Galaxy s8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 16 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Jazgarzyki na jesienne sandaczyki [emoji16] Taptalkniete z Galaxy s8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 I się w końcu obudził ????Z sandaczyków po malowaniu wyszłyby szczupaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 18 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 I się w końcu obudził [emoji6]Z sandaczyków po malowaniu wyszłyby szczupaczki?Nie widzę szczupaczka na tym korpusie [emoji28] Taptalkniete z Galaxy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 20 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Wykańczam pomału jazgarzyki Taptalkniete z Galaxy s8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 20 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 I baby shady wyoczkowane, koniec na dziś [emoji16] Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 To nie baby shady to roentgeny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 29 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Jazgarzyki, delikatne złotko na czyste wody [emoji16] Taptalkniete z Galaxy s8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Jeszcze raz dzięki Tobiasz. Przesyłka ekspresowa a wykonanie na masakrycznie wysokim poziomie.To że Twoje gumy dadzą ryby jestem pewien na 110 % :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 1 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Witajcie, Biorę udział w konkursie na modelarni, zapraszam do oddania głosu na moją pracę [emoji16] http://konkurs.modelarnia24.pl/contest-photo/19/ Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Ode mnie też ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 A masz ????,poszło ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Poszło :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Poszło i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 1 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Dzięki Panowie, z wszystkich którzy zagłosowali i potwierdzili tutaj kogoś wybiorę i wyśle paczuszkę niespodziewankę [emoji3]Co 24h można klikać jak by co [emoji6] A dziś okoniowo u mnie Taptalkniete z Galaxy s8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Dzięki Panowie, z wszystkich którzy zagłosowali i potwierdzili tutaj kogoś wybiorę i wyśle paczuszkę niespodziewankę [emoji3]Co 24h można klikać jak by co Mnie już przekupiłeś ????,będę klikał codziennie ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi