tobiasz92 Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nie ma opcji, że nie przypadną Paweł 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 No nie mogę! Ogonek czerwony, pomarańczowy, bez koloru a teraz nawet kopytko ~ full wypas. A gdzie moje żyletki? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 No nie mogę! Ogonek czerwony, pomarańczowy, bez koloru a teraz nawet kopytko ~ full wypas. A gdzie moje żyletki? Uporam się z aktualnymi tematami i zrobię, jedno podejście już było ale nie wyszła jak chciałem i model poleciał do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Aż mi się nie chce wierzyć że Ci coś nie wyszło???? ale cierpliwie poczekam bo wiem że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Aż mi się nie chce wierzyć że Ci coś nie wyszło???? ale cierpliwie poczekam bo wiem że warto. Może i wyszło ale nie tak jak chciałem.Muszę najpierw dokończyć taką płoteczke, 8-9 cm z kopytkiem powinna wyjść. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Powodzenia i jak zawsze skuteczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Będą fajne gumy z tej formy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 To będzie coś dłuższego po narybku. ???? Tylko czekam na wytop i ofertę sprzedaży. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) Oby wyszło tak jak planuje A tymczasem softshelle się szyją Edytowane 26 Marca 2020 przez tobiasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 To mnie trochę zmotywowaliście, 8cm wyszło [emoji16] Taptalkniete z Galaxy s8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Ładny model. Czekamy na odlewy w realu. Pewnie będą zjadliwe. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Pintaile na giełdzie twórców:http://jerkbait.pl/topic/136223-tobi-handmade-płoteczka-5cm-fish-tail/?p=2733759 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Są pierwsze sztuki, malowanie bez rewelacji na szybko żeby "golasami" nad wodą nie machać. Praca w porząsiu - później wrzucę filmik, rybki były ale w cętki. Okonie zniknęły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Ładne odlewy . ustawiam się w kolejce jak tylko będą w ofercie . Może jakiś filmik z pracy prototypów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Podsyłam filmik https://youtu.be/YqMf6jz5h7k Taptalkniete z Galaxy s8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Dziękuję. Ładna praca nie tylko w poziomie ale i w opadzie.☺ Jest moc. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Ciemna była odlana z twardszego materiału i praca była minimalnie drobniejsza - i taka ma być. Niestety nie zdążyłem nagrać, obcinka Model jeszcze troszeczkę dopieszczę, zrobię foremki i gumki będą dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) Modelik dopieszczony, kopytko minimalnie zmniejszyłem żeby praca była drobniejsza, płetewki ponacinane. Leci w silikon, jutro już mam nadzieję że pokaże finalną wersję gumki Taptalkniete z Galaxy s8 Edytowane 29 Marca 2020 przez tobiasz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Na szybko wykończone takie brzydale, odlane z odpadów dla sprawdzenia foremki. Wszystko wychodzi i pracuje jak powinno - dorabiam foremki! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Tobiasz, podkręcasz atmosferę. Rzuć na giełdę jaką garść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Moje zamówienie dotarło ekspresowo,pełen profesjonalizm od zamówienia, potwierdzenia i wysyłki do kontaktu . Wykonanie przynęt na wysokim poziomie, niestety testy odłożone na termin bliżej nieokreślony. Trzymaj tak dalej i do zobaczenia na rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Paweł zawsze możesz połowić w wannie lub "przereblu" [emoji23]Dzięki za miłe słowo- staram się. Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Również moje zamówienie dotarło w ekspresowym tempie. Tylko podobnie, trzeba trochę poczekać z łowami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viciu Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 U mnie zamówienie też dotarło bardzo szybko,a przynęty wyglądają super:)tylko szkoda że na razie nie można ich przetestować...:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Dzięki za miłe słowo chłopaki, ja walczę z formami cały czas teraz i w międzyczasie szukam tego idealnego kolorku. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi