Kaźmirz Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 No i reszta na priv. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 A te ślicznoty na kartoniku , to jaka długość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 A te ślicznoty na kartoniku , to jaka długość ?6.5cm taki krąpiko-leszczyk z różanki Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 7 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Cisza u mnie ostatnio. Czasu niestety bardzo mało, w ten weekend zakończyłem sezon stacją sumową. Gumki w bardzo małych ilosciach "z doskoku".Udało się spiąć dupsko i oświetlić pokład i założyć po halogenie przod i tył. Idealna sprawa na takie wyprawy, klimat cudowny i w przyszłym roku takich wypadów bedzie zdecydowanie więcej. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Cześć,Co to za kijki na brzegu ?, jeśli nie tajemnica . Rozumiem , że czekają na suma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 14 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Cześć,Co to za kijki na brzegu ?, jeśli nie tajemnica . Rozumiem , że czekają na suma . Cześć,Jest to 2x Madcat white deluxe g2 320cm 150-350g i jeden green deluxe 320cm 150-300g (brata). Do tego zapięte dwa spinfishery 10500 i tica cybernetic 10000. Ostatnio skoczyłem na chwilę odlać coś sobie na zawody - pintail w loxie I delikatna zmiana w płoteczkach natural, zamiast malowanie paska dodana opalizacja i się delikatnie mieni po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Płoteczka wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 14 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Przy okazji zawodów powstały miarki zawodnicze z widokiem mojego miasteczka, mam kilka wolnych - gdyby komuś się spodobały to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 15 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Kilka gumek na giełdzie: http://jerkbait.pl/topic/146060-s-tobi-handmade-gumy-miarki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 18 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 I brat się trochę wkręcił w łowienie [emoji16] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Masz jeszcze te miarki? Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 19 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Mam, mam [emoji16] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 21 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Kolejny projekt w toku [emoji16] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 22 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Płoteczki w łownych kolorkach i dobre info dla wiebicieli sandacza - dorabiam foremki i będą bardziej dostępne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 24 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Sandaczyk Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 No to teraz pora na szczupaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 26 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Kiełbaska Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Kiełbaska odlana, jutro test pracy [emoji16]Kolorki jescze będą dopieszczone Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Nie wiem co napisać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 3 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Coś tam gryzło [emoji16] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 8 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Różaneczki [emoji16] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Woww, wrzuć do akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Zajefajny Pisze sie na lite oczekujacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 12 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Woww, wrzuć do akwarium Ławica sobie plywa już w akwarium [emoji16] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 13 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Kiełbaska, 9cm wyszło. Szukam jeszcze fajnego kolorku na grzbiecik i działam.. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi