Kaźmirz Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 I szczęśliwego zdrowego NOWEGO ROKU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 (edytowane) Płoteczki pierwsze w nowym roku Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Stycznia 2021 przez tobiasz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 No to ładnie rozlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Tobi ładnie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Dzięki staram się Jeszcze fish tail z bliska. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Micro płoteczki trochę nadrobiłem, gdyby ktoś był w potrzebie zapraszam priv. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Dzis partyjka kiełbików w planie, brzuszek niebieska opalizacja, aparat nie uchwycił na wykończonych, na surówce coś tam widać ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Będzie kosił ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Będzie kosił [emoji112][emoji108]Kosi kosi, jego pierwsza ofiara to szczupak 100+ Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 SiemaDzięki, mikro ploteczki zajebiaszcze i te transparentne i z brzuszkiem.A nie masz może takich w malowaniu okonia? Z taką delikatną opalizacją?Kiełbie kosy, surówka też wygląda apetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 SiemaDzięki, mikro ploteczki zajebiaszcze i te transparentne i z brzuszkiem.A nie masz może takich w malowaniu okonia? Z taką delikatną opalizacją?Kiełbie kosy, surówka też wygląda apetycznie.Mogę zrobić kilka pasków, nie ma problemu opalizacja w jaki kolorek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Mogę zrobić kilka pasków, nie ma problemu opalizacja w jaki kolorek?Opalizacja jasno fioletowa, no wiesz taka okonkowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Różanki przed malowaniem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Witam, foteczka wykończonych różanek. Opalizacja jak zwykle nie do uchwycenia na zdjęciu, brzuszek róż i dziubek podmalowany niebieską.Dodatkowo wrzucam fotkę narzędzia do oczek, kropek itp. dostępne u skośnookich link wrzucę w odpowiednim dziale. http://jerkbait.pl/topic/84835-platforma-aliexpress-sprzęt-z-chin/?p=2865749 Edytowane 29 Stycznia 2021 przez tobiasz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Zrobiłem ostatnio wobka pod lód, wkleję lotkę z tyłu może coś z tego będzie, jak nie nic się nie stanie Korpus mojej gumki odlany z żywicy, przewiercony, wsadzony drut, piknięte farbami do gum - (lakier nie ściągnął pigmentu). Może ktoś z przeglądających działających w żywicy podpowie czy wklejanie wkrętek w żywce daje radę? Z doskoku czasem bym sobie wobka zrobił a nie chce specjalnie dla 2-4 sztuk robić form. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 (edytowane) Ja nie robię w żywicy, ale taki stelaż jak w tej podlodówce możesz zrobić bez wkrętek (miękkim drutem) Jak na tym filmie Edytowane 12 Lutego 2021 przez peekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Ja nie robię w żywicy, ale taki stelaż jak w tej podlodówce możesz zrobić bez wkrętek (miękkim drutem) Jak na tym filmieZrobiłem podobnie, tylko górę zakręciłem powinno być widać na foto, korpus nie jest nawet na cm wysoki to tak jak w żabce na filmiku mi nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio191 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 (edytowane) W podlodowce myślę że da radę ale ogólnie wkrętki lepiej pasują z drewnem klej wsiąka w drewno i daje stabilniejsze połączenie ???? Edytowane 12 Lutego 2021 przez radzio191 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 W podlodowce myślę że da radę ale ogólnie wkrętki lepiej pasują z drewnem klej wsiąka w drewno i daje stabilniejsze połączenie Odpowiedni klej epoksydowy nie ogarnie takiego tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Da radę wkrętka w żywicy robiłem dla siebie raz i trsymalo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio191 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 W razie wątpliwości test z obciążeniem i będzie dobrze???? jeden wymaga aby wobler kleniowy wyciągnął przyłów brzany, inny chce przeciągnąć nim samochód???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 5 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Spiąłem w końcu dupsko i zbudowałem pseudo kabinke, niby niewiele ale komfort pracy o wiele wiele lepszy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Czasu bardzo mało, to spróbowałem sobie woblerka zrobić. Trochę na szałaputa wrzucilem w lakier nim farbka dobrze podeschła i popłynęli ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Kolorowe kiełbiki dla Gorrysa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Kolejne wobki, przykleiłem Alu na drewno i mi puściło bąbelki. Trochę na błędach trzeba się pouczyć ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi