Skocz do zawartości

Gumisie Tobiego (dawniej Woblery Tobi)

Rekomendowane odpowiedzi

Siema

Dzięki, mikro ploteczki zajebiaszcze i te transparentne i z brzuszkiem.

A nie masz może takich w malowaniu okonia? Z taką delikatną opalizacją?

Kiełbie kosy, surówka też wygląda apetycznie.

Mogę zrobić kilka pasków, nie ma problemu  :D opalizacja w jaki kolorek?

• Like 1

Witam, foteczka wykończonych różanek. Opalizacja jak zwykle nie do uchwycenia na zdjęciu, brzuszek róż i dziubek podmalowany niebieską.
Dodatkowo wrzucam fotkę narzędzia do oczek, kropek itp. dostępne u skośnookich link wrzucę w odpowiednim dziale.

http://jerkbait.pl/topic/84835-platforma-aliexpress-sprzęt-z-chin/?p=2865749

post-55398-0-85377900-1611906037_thumb.jpg

post-55398-0-23827500-1611906050_thumb.jpg

Edytowane przez tobiasz
  • Like 5

• 2 tygodnie później...

Zrobiłem ostatnio wobka pod lód, wkleję lotkę z tyłu może coś z tego będzie, jak nie nic się nie stanie  :P Korpus mojej gumki odlany z żywicy, przewiercony, wsadzony drut, piknięte farbami do gum - (lakier nie ściągnął pigmentu). 
Może ktoś z przeglądających działających w żywicy podpowie czy wklejanie wkrętek w żywce daje radę? Z doskoku czasem bym sobie wobka zrobił a nie chce specjalnie dla 2-4 sztuk robić form.

post-55398-0-43306500-1613118329_thumb.jpg

Ja nie robię w żywicy, ale taki stelaż jak w tej podlodówce możesz zrobić bez wkrętek (miękkim drutem)

Jak na tym filmie

Zrobiłem podobnie, tylko górę zakręciłem powinno być widać na foto, korpus nie jest nawet na cm wysoki to tak jak w żabce na filmiku mi nie wyjdzie

• 3 tygodnie później...