lenny Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Jak się już upierasz, to chyba ta z ciemniejszymi bokami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Cos tam się dzieję, pomału ale działam. I młodemu Warcioszke pokazałem ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Super sprawa, też chcę moje małego brzdąca zaszczepić wędkarstwem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Super sprawa, też chcę moje małego brzdąca zaszczepić wędkarstwem[emoji6]W tygodniu spróbuję zawiązać go na klate i połowić [emoji16] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 23 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Odbitka uklejki wyszła obiecująco ???? mam nadzieje że uda się zrobić fajne gumki, w tym jakiegoś V-tail i może boleniówkę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 31 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Kilka ostatnich wytopów 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Rzeźbię pomału uklejkę, z obecnym ogonkiem 9,5cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Odlew testowy uklejki, bardzo fajna drobna praca ogonkiem i korpusem. Chłopaki już coś łowią. I testowo FireZander 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Malowanko do oceny 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Malowanko do ocenyMoim zdaniem lux ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udało się załatwić przepustkę u żonki i zaliczyć pierwsza stację w tym roku ????Jak na pierwszy wypad bardzo pozytywnie, Warta pod domem ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Od razu widać że wakacje. Coś cicho u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 7 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Chciałbym wakacje, mało czasu na dłubanie niestety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Eee... Jak widzę nie jest tak źle ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Fire kiełbiki, uklejki i zanderki. Trochę porządków 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Ostatnie wytopy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Fluo przed i po lakierowaniu, uklejka na próbę w barwach płotki i wczorajsze kiełbiki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Uklejkowa płotka - całkiem interesującą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Uklejkowa płotka - całkiem interesującą. Też mi się spodobały, trafi pewnie na stałe do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Fire kiełbiki, uklejki i zanderki. Trochę porządkówTe zenderki ile mają cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Te zenderki ile mają cm ?cześć, zanderki mają 19cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Uklejki, płotkowo i fioletowo ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 5 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 I jeszcze uklejka na srebrnej bazie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Rózana 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karoleq007 Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Piękne, nie robisz ich mniejszych w kolorze niebieskim albo coś w podobie denaturatu? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi