tobiasz92 Opublikowano 11 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Piękne, nie robisz ich mniejszych w kolorze niebieskim albo coś w podobie denaturatu? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu TapatalkaKolor do opanowania w sumie każdy. Rozmiar 6.5cm, jak kiedys dorwę mniejszego zdechlaka to pewnie powstanie mniejsza siostra. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karoleq007 Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Super, czekam na mniejszą Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Robi się ruch, widać że po wakacjach ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 13 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Nie było wakacji [emoji16] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 1 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Płoteczki rybie ogonki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 4 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Fluo kiełbiki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Różanka po liftingu, jeszcze trochę do dopracowania. I uklejeczki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 W takim malowaniu, uklejka pierwsza liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 19 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Stare dobre płoteczki perełki i złotka, uklejki sreberka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 28 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Udało się na róźankę dorzucić jeszcze niebieską opalizacje i już zaczyna się to fajnie prezentować, ciężko na fotce to uchwycić. Jeszcze trochę się doszkolę i będzie lepiej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Tylko kilka godzin udało się poświęcić w długi weekend na dłubanie. Naturalki kopytka, fish taile, pintaile i zawodniczy lox kopytka i pintail 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Jaka długość tych gumek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 ripperki 5.5cm a pintaile 3.3cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Uklejka w płoteczke i jeszcze pintaila w kolorze dykty mi brakowało 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Ploteczka z pierwszej fotki- myślałem że to żywy (martwy) wzór na kolejną gumę????. Bomba - tylko to mogę powiedzieć. Miałeś już atak mewy na taką gumkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 9 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Niee nie mialem. Na szczęście przy dnie ich nie ma [emoji23] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 To ich szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Robię uklejkę w Vke, jescze parę szlifów i do formy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 13 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Fluo klejta, zmieniona czarna farbka na grzbiecie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Różaneczka pomału wychodzi jak bym chciał ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 A myślałem że poprzedni model jest już doskonały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Ukleje mirrorki i różaneczki podczas malowania 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 I wykluła sie Vka, próbny odlew i malowanie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Próby z malowaniami na pstrążka i prototyp boleniówki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Tobiasz, jaskóły świetne.Masz może w planach większe rozmiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi