tobiasz92 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Tobiasz, jaskóły świetne.Masz może w planach większe rozmiary ? Ta ma 11cm, planów jest od groma, niestety brak czasu na ich realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Cisza u mnie za dużo nie działam ostatnimi czasy. Główki sobie zacząłem kręcić pod ostrągale, i jakiś secik dorobiłem perełek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Coś nowego szykujesz pod tegoroczne sandacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Spoko, niby cicho ale kontrola jest. Co to za haki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Coś nowego szykujesz pod tegoroczne sandacze? Nie wiem jak to będzie, czasu coraz mniej niestety. W kolejce czekają formy na jaskółkę V z uklejki i różanka po liftingu. Spoko, niby cicho ale kontrola jest. Co to za haki? Haki Hends od BG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaźmirz Opublikowano 25 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Dwa lata minęły a ds-ów dalej nie ma, projekt padł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Dwa lata minęły a ds-ów dalej nie ma, projekt padł?Są foremki, ale jakoś nie mam motywacji do ich robienia, może dlatego, że nie łowię. Na zamówienie mogę kilka zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi