tobiasz92 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ostatnie sztuki: Na testach trafiły się na nie małe sumiki. W tym upale wstrzymuje produkcje, nie da się usiedzieć, pot się leje Pozostały wypady nad wodę i studzenie w rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrpona Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Wobki widzialem osobiscie. Mega lotne no i fajnie pracuja. Stabilne w nurcie A no i ta nasza warta! Wody po kolana haha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Witam,Odkopuje swój stary woblerowy wątek. Przygodę z woblerami musiałem zakończyć z powodu braku czasu i dobrego miejsca na suszenie.. oczywiście czasami coś na własne potrzeby sobie dorabiałem. Przez długi czas po głowie chodziło mi odlewanie gum.. Aż się w końcu zdecydowałem. Pierwsze gumki ćwiczę na modelach Tomiego. Chce sie nauczyć ładnie łączyć kolory, z czasem wejść w temat malowania.Poniżej kilka ostatnich gumiaków.Zawodowców proszę o krytykę co ułatwi rozwój w temacie P.S Prośba do moderatora - jest szansa na zmianę nazwy wątku? Gumisie Tobiego Taptalkniete z Galaxy s8 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wczorajsza walka z jazgarzami, kolory wybierał znajomy [emoji2] Taptalkniete z Galaxy s8 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Pierwszy z ostatniego zdjęcia ma fajny jęzor Całe czarne wyszły kapitalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Pierwszy z ostatniego zdjęcia ma fajny jęzor [emoji38]Całe czarne wyszły kapitalnie Został jezor do podlizywania mamusiek haha Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 I jeden z najlepszych klientów odpadł. ..hmmm.., ale fajnie, że jakoś Ci to idzie. A z każdą kolejną gumą będzie coraz lepiej. Czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 I jeden z najlepszych klientów odpadł. ..hmmm.., ale fajnie, że jakoś Ci to idzie. A z każdą kolejną gumą będzie coraz lepiej. Czekam na więcej.Marcin nikt nie odpadł.. teraz będziemy razem odkrywać gumowy świat Za dużo czasu nie miałem wczoraj, zrobiłem tylko foremkę i sprawdziłem czy wszystko gra.. Taptalkniete z Galaxy s8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Dziś poszedłem trochę w zielony kolorek, i testuje kąpiel w dipie. Taptalkniete z Galaxy s8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo93 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 i widać jaskółki chyba z formy otwartej? Co raz lepiej Ci idzie odlewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 i widać jaskółki chyba z formy otwartej? Co raz lepiej Ci idzie odlewanieHej, jaskółki są z formy zamkniętej.Ale w planach mam większe 7 i 10cm i chyba zrobię otwartą formę, grzbiety i tak są płaskie.Dzięki za miłe słowo [emoji4] Taptalkniete z Galaxy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Powrót do fioletu na specjalne życzenie kolegi, brzuszek troszeczkę transparentny i się ładnie mieni na niebiesko Taptalkniete z Galaxy s8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Praca raptorka https://youtu.be/o-chBqKYPnQ Taptalkniete z Galaxy s8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Dziś pierwsze testy wtrysku i robaczki na wiosenne łowienie.Ale chyba wolę jednak dzbanki.. Taptalkniete z Galaxy s8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Kolory rozgrzane do robali to się w głowie zaświeciło spróbować okoniowego kolorku. Chyba nie jest źle.. Taptalkniete z Galaxy s8 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Walentynkowe... Taptalkniete z Galaxy s8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo93 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Szybko robisz postępy fajne gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Poszukiwania idealnego kolorku pod swoje wody ciąg dalszy... Taptalkniete z Galaxy s8 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Kilka dni przerwy i zrodziło się w głowie kilka pomysłów i przeniosłem to na gumę. Taptalkniete z Galaxy s8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Ćwiczenie oczek dalszy ciąg Taptalkniete z Galaxy s8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Te ostatnie jazgarze to już na wypasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Te ostatnie jazgarze to już na wypasie Staram się [emoji16] Taptalkniete z Galaxy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Uklejeczka 9cm Taptalkniete z Galaxy s8 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Zapracowałeś sobie na nowy status. Gratuluję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Zapracowałeś sobie na nowy status. Gratuluję Ja sobie na spokojnie sprawdzam pracę gumek a tutaj takie rzeczy się wyprawiają. Jestem na prawdę w szoku, że ktoś tak szybko mnie docenił. Dziękuję bardzo za wyróżnienie. A jeszcze bardziej dziękuję Marcinowi który mnie wprowadził w temat od samego początku i wspiera dobrą radą na każdym kroku, mam nadzieję że kiedyś będę mógł się odwdzięczyć.Teraz chęć do pracy wzrosła podwójnie! Taptalkniete z Galaxy s8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi