przemyslaw_pajak Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 WitamJaki kreciol do gum 6 cali i większych??Daiwa caldia nie daje rady.!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 A jaka ta Caldie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 3000 myślałem nad biomaster 11 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Penn Slammer 360 lub 560 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 PrzemoNa giełdzie jest Turek 4000 i Emblem 3500, używam do gum w tym rozmiarze i nawet wiekszych klocków Emblema i działa bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Penn Slammer jak najbardziej, Ryobi Applause 4000 bądź 5000, też powinien dać radę , jest jeszcze D.A.M Quick z bardzo mocną przekładnią ślimakową . No i jeszcze DAIWA R`Nessa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Do ciężkich zadań nie wymięka tylko twin power wersji pgEdit: Może troszkę przesadziłem, że tylko TP bo jeszcze zostaje stella SWPG. Generalnie kilka kołowrotków przez moje ręce się przewinęło ale przynęt stawiających duży opór żaden stałoszpulowiec nie zwijał z "większą swobodą" jak shimano w wersji PG. Edytowane 24 Czerwca 2015 przez kotwitz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Millenium 4000SS co byś założył to zwija jak paprocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Do ciężkich zadań nie wymieka tylko twin power wersji pgzapomniałem jeszcze o Twinku, polecam, a twinek od Kotwitza to godny polecenia egzemplarz, wiem bo macałem i kręciłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Okuma Salina 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerhed Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 i zebys mial wieksza zagwozdke tica taurus 3000 tyle ze to juz 420g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Do tego taurusa pasuja tez szpule 4000 i 4500, mocy mu nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Każdy multik do średnich zastosowań. I palca nie urywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 kijek bez pazura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 zapomniałem jeszcze o Twinku, polecam, a twinek od Kotwitza to godny polecenia egzemplarz, wiem bo macałem i kręciłemPodaj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Myślę że twinpower sw. Proszę o namiary na sklepy z używanymi w Japonii. Znalazłem sklep shogun tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 http://www.plat.co.jp/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeBas Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 DAM qick fd 4000 i po zmartwieniu , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Do ciężkich zadań nie wymięka tylko twin power wersji pg <...>zapomniałem jeszcze o Twinku, polecam, a twinek od Kotwitza to godny polecenia egzemplarz, wiem bo macałem i kręciłem Podaj linklink, hmmm...będzie ciężko, PG od dziś już u mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 http://www.plat.co.jp/Nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Do ciężkich zadań nie wymięka tylko twin power wersji pg Edit: Może troszkę przesadziłem, że tylko TP bo jeszcze zostaje stella SWPG. Generalnie kilka kołowrotków przez moje ręce się przewinęło ale przynęt stawiających duży opór żaden stałoszpulowiec nie zwijał z "większą swobodą" jak shimano w wersji PG.Używanie słowa "tylko" wydaje mi się nieco ryzykowne :-DStellą PG nie łowiłem, ale na pewno Turek Force z woblerami ~20cm radzi sobie bez wysiłku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempa Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ja od niedawna łowię PENN Spinfisher 3500 i 35g główka do tego 5" guma nie robi większego problemu rewelacyjny hamulec (pozwolił mi wyciągnąć sandała prawie 5kg zahaczonego dosłownie za włosek) i ponoć nie do zajechania (okaże się za parę miesięcy/lat). Na ten sezon miałem podobny dylemat kupiłem PENN'a i nie żałuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 ja mialem okazje polowic kolegi aspire takze moje twinki i daiwy do wora i jeziora to to ma ciag 40g jak 5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 3000 myślałem nad biomaster 11 4000Dobry wybór za fajną kasę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Przed kupnem Penna warto przeczytać ten temat http://jerkbait.pl/topic/55158-penn-battle-4000/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi