Artech Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Jak to Wy świetnie wiecie jak kto łowi i co robi z kołowrotkami... ????Cieszcie się, że trafiliście na dobre egzemplarze. Ja tyle szczęścia nie miałem.Pozostałe kołowrotki, które mam używam od kilku sezonów i mają się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fdt Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Tak naprawdę jak się poszuka opini w internecie na temat jakiegoś kołowrotka to zawsze się znajdzie ktoś kto trafił zły egzemplarz albo poprostu narzeka i to tyczy się kołowrotków za 300 i 3k. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 ???? jak tak sobie czytam opinie to najchętniej pozostałbym przy mojej Caldii 3000x ???? pracuje doskonale i nic ją nie boli mimo ze ma pewnie pod 10 lat( dwa lata temu wymieniona oporowka ściągnięta z japan za jakieś 200pln + kołowrotek serwisowany co sezon) Jedynym mankamentem jest waga która jest za wysoka do docelowego patyka, wiec szukam czegoś co zastąpi mi poczciwa Caldie i Będzie równie niezawodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Na kanale Youtube fishing store Łukasz Myśliwiec zaprosił gościa z shimano i rozmawiają o kołowrotkach. Jasno określają Stradica FL jako kołowrotek do cięższych odmian spinningu. Także ja się nie boję używać go do gum 20 cm Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Bzdura. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Bzdura.Może napiszesz kilka słów więcej, użyjesz jakiś argumentów. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 może i stradic nadaje się do ciężkiego spina, ale występuje w kilku rozmiarach... a ty wybrałes po prostu za mały do ciężkiego spina... czy do twoich potrzeb będzie odpowiedni to sam zdecydujesz...no i kompletnie nie rozumiem co robi dyskusja o kołowrotku w rozmiarze typowo pstrągowym w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) 4000 za mały ? Chyba coś Ci umknęło w dyskusji Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Maja 2021 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 umknęło:) za dużo wcześniej było pisane o rozmiarze 3000...ale i tak uwazam, że jest przynajmniej o rozmiar za mały - to taki typowy rozmiar do średniego spiningu... ale może jednak jakoś da radę przetrwać 2-3 sezony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi