fefko Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Panowie proszę o pomoc, mianowicie mam pęknięty ten oto klips w Tarxxis'ie: Szukam części zamiennej gdzie można takowy zakupić i z tego co się zorientowałem ten klips pasuje również z traxxisa 55. Lub macie może jakiś pomysł czego można by użyć jako zamiennika. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Też miałem pękniety. Mata szklana z żywicą załatwiły sprawę.Powodem pękniecia jest nieodpowiednie (pod złym kątem) zapinanie klipsa lub za mocno skręcona śruba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Mi też pękło, ale nie klips, a zacisk. Możesz zrobić tak jak ja, a mianowicie.Idziesz tam gdzie sprzedają rowery i części do nich, kupujesz zacisk który jest używany do regulacji wysokości siedzenia.Musisz dobrać średnicę mniej więcej bo są różne, ja trafiłem akurat w aluminiowy.Z jakiegoś gumowego węza do wody odciąłem 1 cm i wkleiłem go do środka aby nie kaleczyć kolumny.I tak już 4 sezon działa , chyba całe 8 zł kosztowało jak dobrze pamiętam. Jak byś chciał wykorzystać mój sposób zostanie Ci zacisk jak widzę, chętnie go nabędę bo klips mam dobry :-) Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Pietruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jak byś chciał oryginał to mam w cenie 120 zł plus przesyłka. Ale równie dobrze można rozwiązać ten problem w sposób opisany powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciej1979 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) http://www.mc-sklep.pl/minn-kota-m-7.html Niewiem czy oryginalna ale cena nie z kosmosu. Pozdrawiam . Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Maciej1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fefko Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Podziękowania za tak szybki odzew! U mnie skończy się rozwiązaniem problemu poprzez rowerowy a pęknięty ogranicznik spróbuje naprawić z zastosowaniem wspomnianej żywicy z matą. Będzie jako rezerwa. Niech żyje forum - bez tego ani rusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 http://www.mc-sklep.pl/minn-kota-m-7.html Niewiem czy oryginalna ale cena nie z kosmosu. Pozdrawiam .Ale to jest inna. Nie na mimośrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jak byś chciał oryginał to mam w cenie 120 zł plus przesyłka. Ale równie dobrze można rozwiązać ten problem w sposób opisany powyżej. To cena spadła blisko 100% na tamten czas co szukałem. Rowerowy się sprawdza doskonale. Dzięki za propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fefko
Panowie proszę o pomoc, mianowicie mam pęknięty ten oto klips w Tarxxis'ie:
Szukam części zamiennej gdzie można takowy zakupić i z tego co się zorientowałem ten klips pasuje również z traxxisa 55.
Lub macie może jakiś pomysł czego można by użyć jako zamiennika.
Pzdr
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi