Mam pewien dylemat odnośnie przewozu łódki z zamontowanym na pawęży silnikiem. Obawiam się czy ciężar silnika nie uszkodzi łódki np. przy przejechaniu przez jakąś dziurę lub inna nierówność. Może któryś z kolegów mógłby mi udzielić rady w jakiej pozycji powinien być silnik podczas transportu i jak duże jest prawdopodobieństwo uszkodzenia łódki. Łódka to Malibu 360 Sport Yacht a waga silnika ok 40 kg ( tohatsu 9.
Pytanie
brtone
Witam wszystkich.
Mam pewien dylemat odnośnie przewozu łódki z zamontowanym na pawęży silnikiem. Obawiam się czy ciężar silnika nie uszkodzi łódki np. przy przejechaniu przez jakąś dziurę lub inna nierówność. Może któryś z kolegów mógłby mi udzielić rady w jakiej pozycji powinien być silnik podczas transportu i jak duże jest prawdopodobieństwo uszkodzenia łódki. Łódka to Malibu 360 Sport Yacht a waga silnika ok 40 kg ( tohatsu 9.
Z góry dzięki za odpowiedzi
Pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
15
13
10
9
Popularne dni
28 Mar
20
6 Wrz
15
7 Wrz
13
3 Kwi
11
Top użytkownicy dla tego pytania
karkoszek 15 odpowiedzi
miramar69 13 odpowiedzi
gooral 10 odpowiedzi
radoo 9 odpowiedzi
Popularne dni
28 Mar 2020
20 odpowiedzi
6 Wrz 2018
15 odpowiedzi
7 Wrz 2018
13 odpowiedzi
3 Kwi 2020
11 odpowiedzi
Popularne posty
karkoszek
Napisy na Kanalgratis
Czechofil
Dopiero dziś mogłem zrobić lepsze zdjęcia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
karkoszek
Usprawniając przyczepę dążę do ułatwiania i przyspieszenia wodowania, a tu widzę, że komuś chce się jeszcze śrubą rzymską kręcić
Opublikowane grafiki
219 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi