Rolnik Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) Jak ktoś ma dużo gratów i duży bagażnik w aucie oraz dożo miejsca na łodzi to super jest:DAM TORBA EFFZETT BOAT BAGJa osobiście używam: BERKLEY MAXI RANGER - największy model ale do tego mam jeszcze zawsze torbę z BIEDRONKI z pozostałymi gratami, czyli: termosy, jedzenie, kurtka od deszczu, pozostałe pudełka z przynętami, jakiś kołowrotek zapasowy, zapasy gum itp..Może w tego Dama dałoby się całość zapakować ? Edytowane 21 Marca 2019 przez Rolnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Myślę ze wiekszosc bym tam upchał, najwyzej jakies najwieksze cukierasy były by luzem gdzięs. bo gumy 30+ typu trout juz zajmuje za duzo miejsca w pudełkach.Martwi mnie tylko to czy ona wytrzyma na deszczach, zeby nie bylo niespodzianek ze w środku będzie woda stała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi