Kadet Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Wtam.Poszukuję kijka do 40gr.dł.do 2,00m.Bedę używać go do przynęt max.50gr.Miałem zakupić team dragon silver edition 14-35 ale nie cieszy się specjalnym uznaniem.Generalnie zalezy mi aby patyk pracował dość głęboko pod obciążeniem bo nie lubię szczytowego ugięcia podczas holu.Z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Ja używam czegoś takiego: http://www.wedkarskiezakupy.pl/shopping/product_enlarge.php? id=817 Obsługuje przynęty do Slidera 10 włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Wygląda sensownie tylko troszke za długi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 witaj na jerkbait.pl generalnie kazdy roze do 60 gram spelni twoje wymagania, tak samo jak premier lub triumph na blanku 17 lub 20 lb ... tutaj wedke powineines i tak najpierw wziasc do reki ... roznica pomiedzy dlugosciami 6' a 7' stop jest raczej znikoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 A dlaczego nie Rozemeijer? W moim przypadku być może dlatego, że nie miałem okazji go wcześniej pomacać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Ten Rozemeijer Gentle Jerk do 60gr. mógłby spasić tylko trudno go dostać.Może ktoś ma na niego namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Może jednak dragon silver edition 1,98 14-35gr.Chętnie zapoznałbym się z opinią kogoś kto macał ten kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi