count_martin3z Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Czołem,Panowie z okolic Wrocławia... Chciałby kto rzucać w weekend z pływadła, zjeść kiełbasę z ognicha itp? Nie jestem organizatorem, ale pokłamać w opowieściach wędkarskich i straconych metrówkach życia na kilka pływadeł można...Ktoś? Coś? Edytowane 25 Czerwca 2015 przez count_martin3z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Chętnie bym pojechał Ale jak dla mnie to trochę za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Aha! Bo z tytułu można wywnioskować, że to weekendowy wypad... Nie, na jeden dzień do wyboru- myślałem. Chociaż chętnie na weekend, ale może w następnym życiu jak poznam inną żonę Edytowane 25 Czerwca 2015 przez count_martin3z 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Aha! Bo z tytułu można wywnioskować, że to weekendowy wypad... Nie, na jeden dzień do wyboru- myślałem. Chociaż chętnie na weekend, ale może w następnym życiu jak poznam inną żonę Obecna żona już się znudziła Trzeba taką znaleźć żeby jeździła razem na ryby Ja szukałem lecz nie znalazłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dobra, może o żonach i upodobaniach pogadamy na Mietkowie? Na razie skupmy się na wyjeździe, bo lasu rąk nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Bo tam nie ma ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Pewnie, że nie ma. Zresztą jak wszędzie w naszym regionie ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Ni ma chętnych bo 4 lipca większość wrocławiaków na Zlocik do Lubiąża się wybiera kiełbachę nad Odrą zjeść i o metrówach poopowiadać... Edytowane 26 Czerwca 2015 przez FidoAngel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 A gdzie wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 A gdzie wątek?http://jerkbait.pl/topic/8379-wody-w-okolicach-wroclawia/page-285#entry1687843 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ta informacja zginęła w wątku. Szkoda, że oficjalnego nikt nie założył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi