stella Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam. Wie ktoś, jak zdjąć rotor z tego kołowrotka ?. Jest to kołowrotek z wolnym biegiem w szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrk82 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 kolego ,musisz odkręcić tę śrubkę która połączona jest wraz z tym "ślimakiem" , . Śruba i ta spirala schodzi spokojni z ośkiPS, Mam taki kręcioł jak chcesz to mogę na części sprzedać jak coś .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ta śrubka wydaje się zatopiona w plastiku, ale spróbujemy . Właśnie kupiłem tego mocarza. Zobaczymy co w środku piszczy...Wygląda nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Odkręcone. Śrubka 2 mm... Tragedia. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi