Bolen30 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Panowie ma ktos jakies konkretne dane ofnosnie kijka dragon hm 69 egzekutor 245cm 5-21g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Przepraszam odnosnie.Chodzi mi o akcje czucie i jak sobie poradzi na rybach 40+ i z jakimi przynetami najlepiej współgra.Interesuje mnie konkretna opinia kogos kto chwile nim połowił i cos rzetelnie potrafi napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Koledzy potrzebuje opinie na temat wędki DRAGON CXT SuperFast SF-X 1.98m Fuji 6-28g XF M.Miała by służyć do połowu sandaczy i szczupaków z pontonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderman Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Panowie czy ktoś ma i używa Team dragon z series 1.83m cw 7-25g .Planuję zakup pod sandacze na średnio . Połowy z pontonu na łowisku o zróżnicowanym dnie od 2 do nawet 15 metrów głębokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 HM69 hornet posiada ktoś. ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBill Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Panowie , którego dragona polecicie pod okonia z brzegu, około 240 cm długości, głównie wirujące ogonki, jig oraz drop shot. Przynęty do 10g Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 microspecial 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksu Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Panowie,łowił ktoś na Dragon Magnum Ti Light Spin 2.75m 5-25g? Czy jest to dobry kijek dla początkującego? mam coś doradzić znajomemu w tym przedziale cenowym i wyrzutowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Czy mógłby ktoś z Was porównać hm69 impuls i hm80 ghost buster? Mam zamiar kupić lekką kleniówkę i rozważam te 2 kije. Z góry dziękuję. Edytowane 9 Lutego 2020 przez mariusz79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Czy mógłby ktoś z Was porównać hm69 impuls i hm80 ghost buster? Mam zamiar kupić lekką kleniówkę i rozważam te 2 kije. Z góry dziękuję.Szczerze , to na lekką kleniówke to żaden . Pierwszego miałem drugim machałem. Według mnie to kleń na grubo lub lekki boleń. Łowię Batsonem 7-14 10 lb i Dragon 69 opisany 2-10 g był mocniejszy. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Łowie klenie Avidem 2,9m do 18gr 10lb, myślisz że te dragony to podobna moc? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Nie łowiłem Avidem , wić nie pod powiem alle to mocne wędki. A napisałeś że chcesz coś na lekko . Dla mnie te wędki były za mocne i za szybkie jak na klenia .Takie są moje odczucia , ale każdy może mieć inne. Przy podaniu przynęty 2-4 g te kije się nie lądują i tyle . Ale kto co lubi może Tobie taki kijek pasuje Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) Używał ktoś Fishmaker II Sensitive Jig 12 1.98m 2-12. Jaki jest realny zakres gramatury z kajkiem 3cale? Edytowane 10 Lutego 2020 przez zandermafija*SpinnigistaWT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Czy mógłby ktoś z Was porównać hm69 impuls i hm80 ghost buster? Mam zamiar kupić lekką kleniówkę i rozważam te 2 kije. Z góry dziękuję.Proponuję Dragon Moderate 282 cw 2-10. Łowię tą wędka odkąd pojawiła się w sprzedaży, właśnie na małe przynęty. Ładnie się ładuje oraz trzyma ryby. Jednak nie jest to HM. Oczywiście na rynku są zapewne lepsze wędki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakan Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) @mr.8legsJa posiadam horneta, fajny kijek.Co konkretnie chciałbyś wiedzieć na jego temat ? Edytowane 10 Lutego 2020 przez Haxley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Macałem to. Bardzo sympatyczny, uniwersalny średni patyk pstrągowy. Na rzeki Pomorza być może ideał. Med-fast, moc akuratna. Do tego np. Twinek 2500 z żyłką 0,20 i miód. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) Sam pare dni temu sprzedałem AVS90MHF2 i w jego miejsce sprawiłem sobie używkę Dragona HM-X Phantom.Jak oceniasz opisany przez Dragona zakres obsługiwanych gramatur? Przymierzam się do tego kija pod kątem łowienia boleni na gumy RH i temu podobne. 30g realnie pociągnie? Pozdrawiam;) Edytowane 11 Lutego 2020 przez karpiu08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Pytanie do użytkowników Dragon pro guide x. Czy do gum 2 i 3 cale oraz główek 5-7-10g odpowiedni będzie kijek do 18g, czy do 21g? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Pytanie do użytkowników Dragon pro guide x. Czy do gum 2 i 3 cale oraz główek 5-7-10g odpowiedni będzie kijek do 18g, czy do 21g?Tu masz test modelu 2,28m 3-18g. Testowany tylko na pstrągach http://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/21-testy-sprzetu-wedkarskiego/116842-spinning-dragon-proguide-x-2-28m-3-18g-test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Dużo jest opisu zastosowanych komponentów, natomiast o gramaturach przynęt prawie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksu Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Czy któryś z kolegów posiada i łowił wędką Dragon Flash XC40 SLOW LURE 8 SLOW 2.90m 0.5-8g ,główne pytanie to czy nie będzie problemu z zacięciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Dużo jest opisu zastosowanych komponentów, natomiast o gramaturach przynęt prawie nic.Arturze, bo to test wędki, a nie poradnik łowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Czy któryś z kolegów posiada i łowił wędką Dragon Flash XC40 SLOW LURE 8 SLOW 2.90m 0.5-8g ,główne pytanie to czy nie będzie problemu z zacięciem? Masz film na Youtube z tym kijem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Jak łowisz szybkimi kijami,to problemem będzie przyzwyczajenie do miękkościwędziska i pełnego ugięcia pozacięcie.Kijek piórko, dobrze wyważony,ładuje się agrafka.Long nr-1 leci i leci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooroof Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Pytanie do użytkowników Dragon pro guide x. Czy do gum 2 i 3 cale oraz główek 5-7-10g odpowiedni będzie kijek do 18g, czy do 21g?Używam ProGuida 2.28 5-25. Jeżeli 10g + guma to max to ten do 18g wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi