wiwaldi1970 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Dzisiaj macalem shigaja 213 i 240 1-10 g , z krótszy wydawał mi się na bardzo sztywnego. Niestety sugoi nie był w sklepie aby go ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Miałem sugoi do 8g w ręku,dziwny jakiś się wydawał,w ogóle nie miał zapasu mocy w dolniku,przy machaniu na sucho było czuć że dolnik pracuje nawet przy uchwycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andżej Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Miałem sugoi do 8g w ręku,dziwny jakiś się wydawał,w ogóle nie miał zapasu mocy w dolniku,przy machaniu na sucho było czuć że dolnik pracuje nawet przy uchwycieTo normalne przy kiju trout area. Moc polega tu na tym, że dolnik można dość konkretnie wygiąć z narastającym oporem. Hol na takich wędkach to bajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matss87 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 To normalne przy kiju trout area. Moc polega tu na tym, że dolnik można dość konkretnie wygiąć z narastającym oporem. Hol na takich wędkach to bajka.Zgadzam się, doskonale właśnie efekt ten czuć w Sensorze. Kij pod obciążeniem idzie w parabole i czuć w tym całym "przegięciu" moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin70 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Hejka.Testował ktoś nowego CXT 213cm 5-25g lub 10-30g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEL Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Miałem w rękach team dragon cxt 2,13 10-30, bardzo pałowaty, blank gruby daleko mu do finezji pro guide. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 moim zdaniem to jest dokladnie ten sam blank co w poprzedniej serii tylo uzbrojony o niebo lepiej (uchwyt).macalem i moje odczucia sa zupelnie inne niz kolegi wyzej, genialny kij, niebo lepszy niz pro gruide. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Czekaj, czy ja dobrze rozumiem, że uważasz, że kij jest genialny po obejrzeniu go w sklepie? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYCHU SZ-EK Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 A macał ktoś już nowego Td cxt 213 18-42 bo jestem tym kijem zainteresowany ale nie jest u mnie dostępny w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin70 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 (edytowane) Miałem w rękach team dragon cxt 2,13 10-30, bardzo pałowaty, blank gruby daleko mu do finezji pro guide. Właśnie testowałem 213cm 5-25g, dla mnie super, typowy sandaczowy kij "na średnio".Super wykonanie, przelotki Fuji SiC, uchwyt kołowrotka super.Gwarancja 3 lata.Nie mam w swojej kolekcji Proguide X ale w mojej ocenie jest to fajny patyk. Edytowane 21 Kwietnia 2023 przez Marcin70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Czekaj, czy ja dobrze rozumiem, że uważasz, że kij jest genialny po obejrzeniu go w sklepie? ????Mam poprzednia wersję w cascie i spinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Mam poprzednia wersję w cascie i spinie Przemku jak oceniasz przydatność tego kija "pod woblery" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkownikcasta123 Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 uzywal ktos gp concept 40-60 spin?rozgladam sie za 228 - wydaje sie fajna dlugosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterkid Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 WitamPoszukuję expreta jeśli chodzi o kije Dragona HM80 potrzebuje zaczerpnąć informacji. Jeśli ktoś zna się dobrze na tych kijach proszę o priva.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Witam , nie mam gdzie pomachać , miał ktoś w ręku wedke team dragon cxt 10-30g 195cm ? Potrzebuje jej pod woblery 10-13cm i okazjonalnie opad z główkami 10-15g nada się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Dla mnie to sztywna pałka i raczej od 15 do 35g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Czyli będzie dobry pod twiche . Lowiles nim czy tylko organoleptycznie dajesz mu start od 15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 (edytowane) Tylko macanko w sklepie. Pewnie ,ze da sie nizej zastartowac,lowie na kij 10-35g i zakladam 5g ,ale juz gumkę troche pogrubioną.Ten Dragon jest jednak sztywniejszy-mocniejszy od mojej wędki. Edytowane 5 Czerwca 2023 przez Rebel64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorroo85 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Hej ktoś ma kij HM62 213 cm 2-10 g model 29-21-213 - prośba o info o wartości użytkowej tego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Mam ten kij od ponad roku. Używam na niewielkiej rzece do łowienia tantami i innymi robalami na główkach do 1,5 g i niewielkimi woblerami kleniowymi. Generalnie preferuję krótsze kije, ale tej długości potrzebowałem, żeby sięgnąć za nawisy traw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Czy ktoś może łowi ProGuide X 3-18, 2.28 lub 2.13?Jestem ciekaw realnego cw, szczególnie z dołu. Łowię 4-21, 2.28 i mam wrażenie niedoszacowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Masz bardzo dobre wrażenie ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiz1 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 (edytowane) Czy ktoś może łowi ProGuide X 3-18, 2.28 lub 2.13?Jestem ciekaw realnego cw, szczególnie z dołu. Łowię 4-21, 2.28 i mam wrażenie niedoszacowania.. Mam 7-28g przy 2,13m. Łowiąc gumą na "ciąganego", lub taki delikatny szczupakowy opad to 10 cm przynęta na offsecie 2 g daje radę i jest czucie. Natomiast przy sandaczowaniu i opadzie, łowiąc na stojącej wodzie w średnim wietrze i fali słabo czuję opad na kiju (lub wcale )przy gumie 10 cm + 10g główka i mniej. A 10 cm i 10g jig to zwykle jakieś 20 gram. Edytowane 22 Czerwca 2023 przez adiz1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matss87 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Panowie posiada ktoś Proguide 245 14-35g. Ile realnie góra ten kij pociągnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Łowił ktoś może Dragonem Flash xc40P ONE Spinn 42Chodzi mi o ten jednoskład 1.98m 18-42g.Prosiłbym o jakąś opinie jeśli ktoś coś wie o tym kijku ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi