lacroix812 Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Cześć, czy posiada ktoś z Was na sprzedaż Wędkę dragona guide select z tej wczesniejszej wersji czarnej minimum 2,75m do 15/18/21/25 g wyrzutu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krankfrank Opublikowano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja Witam wszystkich. Orientujecie się może jaka jest różnica w mocy/ugięciu blankow CXT sf-x do 25g w jedno- i dwuskladzie? Pytanie może tyczyć się w sumie innych blankow Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeMeeD Opublikowano 22 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja Witam Panowie. Do tej pory sandacze na lekko ogarniam Pro Guidem x 2,13m do 21g ale szukam czegoś deczko mocniejszego. Wpadł mi w oko Team Dragon CXT 2,13m do 25 lub 28g. Ma ktoś z was porównanie tych dwóch serii? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Witam Panowie. Do tej pory sandacze na lekko ogarniam Pro Guidem x 2,13m do 21g ale szukam czegoś deczko mocniejszego. Wpadł mi w oko Team Dragon CXT 2,13m do 25 lub 28g. Ma ktoś z was porównanie tych dwóch serii?Posiadam do cxt do 10, 21 i 35g w jedno składzie,miałem również takiego pro Guide jak Ty i przyrównując go do cxt do mimo iż pro Guide jest półkę niżej, to łowiło mi się nim znacznie lepiej. Jest dużo bardziej czuły, wręcz elektryczny w porównaniu z cxt, ale też bardziej miękki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekPK Opublikowano 23 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Witam,posiada ktoś z Was wędkę Dragon Fishmaker C.R.C. Evo.1 Spinning 2.90m , X-Fast, 21-35g, jak wyważenie tej wędki, długość rękojeści od stopki?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacroix812 Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Siemka. Mam pytanie odnośnie dragona invadera 2.75m lub 2.90m do 30 lub 35g. Czy któraś z tych wędek ktoś testował, jakie są odczucia? Ciężka, lekka ? Nie leci na pysk ? Mam invadera do 21g 2.75m i jest rewelacja zastanawiam się nad dłuższą albo taka sama tylko z 30g lub 35g cw. Bardzo prosiłbym o opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi