Zack Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam,używa ktoś podobnego zestawu na rzece,da radę w miarę sprawnie się poruszać w jedną osobę + parę gratów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Sądząc po miejscu zamieszkania stawiam, że chodzi o Wisłę? Tak, czy inaczej, w ślizgu to nie poleci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zack Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Tak Wisła,pływałem na Suzuki DT 4 z długą stopą i ślizgał się,Mercury jest na krótkiej stopie ale ciut słabszy z tąd moje obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piernik Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Długość stopy w tym przypadku nie ma wpływu pod warunkiem ,że jest dobrze dobrana do wysokości pawęży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ja plywam honda 2,3 km z pychowka 5 m i po Wisle mozna poplywac jak sa dobre warunki pogodowe. W duzy wiatr wiejacy z pradem juz szalu nie ma ale powoli sie zawsze doplynie w promieniu kilku km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Popeye Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ponton 330, alu podloga,kil. Szpeju tyle co na wypad. Teraz jam wożę sie z przedluzka rumpla jest elegancko i bezpieczniej http://youtube.com/watch?v=vzootyAltPM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ile Ci lata na full? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Popeye Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Godski, nie mierzylem. Zawsze zapominam o tym. Jesli ktos szuka ekonomicznego silnika do pływania w pojedynkę to zdecydowanie polecam silniczek. Evinrude, tohatsu, mercury to ta sama fabryka. U mnie silniczek na krótkiej stopie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zack Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ponton 330, alu podloga,kil. Szpeju tyle co na wypad. Teraz jam wożę sie z przedluzka rumpla jest elegancko i bezpieczniej http://youtube.com/watch?v=vzootyAltPMDzięki o to mi chodziło.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zack
Witam,używa ktoś podobnego zestawu na rzece,da radę w miarę sprawnie się poruszać w jedną osobę + parę gratów?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi