ryba1981 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Witam, orientuje się ktoś czy można dokupić pojedynczą korbę do tego modelu lub jakiś zamiennik ? Z góry dziękuję za odpowiedż, Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Na czworokąt czy sześciokąt i o jakich wymiarach ? Mam jakies korby tylko nie wiem czy by spasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Na czworokąt czy sześciokąt i o jakich wymiarach ? Mam jakies korby tylko nie wiem czy by spasowały. Na czworokąt czy sześciokąt i o jakich wymiarach ? Mam jakies korby tylko nie wiem czy by spasowały.Witaj, czworokąt, średnica ok. 4,4 mm a długość ok. 2,3 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 pewnie spasuje od większości modelów shomano 2500.ja zamieniłem od techniuma FA.napisz w dziale kupię zamienię może ktoś takiej jak twoja szuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi