Pawgas Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Witam Mam pytanie do zorientowanych.Jade na weekend do brata do Góry Kalwarii i chcialbym przy okazji zamoczyć kija w Wisełce. Jak kupic pozwolenie okresowe? Na stronie okręgu jest tylko link do aplikacji e-okoń a ta nie pokazuje wszystkich opcji skladek-na 3 dni tylko za 70 zl na wszystkie wody plus troling.Można im jakoś inaczej wpłacić kase? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 W Górze Kalwarii masz 3 punkty sprzedaży zezwoleń: 1.Sklep e-wedkarski.pl w Baniosze, ul. Puławska 44 ,(galeria przy Biedronce), pon.-pt.10.00-17.00 2. Na tyłach Ratusza w Górze Kalwarii, ul. Ratuszowa 1,(wejście od ul. Piłsudskiego) pon. i czw. 18.30-20.30 3.Sklep wędkarski w Górze Kalwarii, ul. Pijarska 49, Skarbnik koła -Sławomir Jagiełło - 698 478 006 Myślę, że tam masz szansę, ew. poproś brata, niech to sprawdzi. Poza tym tylko e-okon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dzięki serdecznie za podpowiedzi. Mam nadzieję że zdążę dziś kupić bo jestem pod poznaniem a brat pracuje do późna w warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Za wsio bez trollingu na 3 dni płacisz 40 zyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi